EBC RED STUFF
Gwarantuje sa extra
![]()
I jak sie widzi koledzy ?.
Bo to ze maja dzialac jest oczywiste
Ale maja tez wygladac
Wiecie co ja mam chyba jobla na punkcie hamulcow
A to jest moje marzenie
![]()
Narazie cena zaporowa okolo 2500 funta
Pozdrowionka
EBC RED STUFF
Gwarantuje sa extra
![]()
I jak sie widzi koledzy ?.
Bo to ze maja dzialac jest oczywiste
Ale maja tez wygladac
Wiecie co ja mam chyba jobla na punkcie hamulcow
A to jest moje marzenie
![]()
Narazie cena zaporowa okolo 2500 funta
Pozdrowionka
Bogdan jak na kogoś kto ma jobla to podziwiam, że nawet nie wiesz jak poprawnie się pisze HAMULCE ;D
A jeżeli chcesz wydać pieniądze rzędu przekraczającego 10tys PLN to zapukaj do producenta TAROX po zestawy sportowe i w tedy zobaczysz jak mogą się prezentować tarcze i zaciski :)
http://www.tarox.com.pl/
Proszę bardzo :)
http://www.tarox.com.pl/grande.php
Takie 400mm powinieneś upchać przy feldze 19" a jak nie da rady to 20" fela i będzie git :D
Galeria pochodzi z serwisu http://www.tarox.com.pl/
![]()
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
ogolnie polecam takie zabiegi bo uwazam ze e38 ma slabe hamulce,
No tak a założenie takich będzie niesamowicie mocne :) i chodzi mi nie tylko o siłę hamowania ale przede wszystkim o wygląd, tym bardziej, że w E38 i przód i tył są tak samo duże a więc efekt wizualny perfekcyjny!
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Sorki za orta
Felgi mam 20 wiec sporo tam moge wepchnac
tak czy inaczej
brembo czy co innego z tej polki to jest spora kasa
a narazie pozostanie tak jak jest
a jest lepiej niz w orginale
A co do tarox to nie maja w ofercie nic ciekawego poza standardowym wymiarem
i spora cena do E38
http://www.velocitymotorcars.com/bre...eries-e38.html
Wiadomo :) daj jakiś opis i linka tego twojego marzenia bo po tym małym zdjęciu nikt się nie domyśli co to jest :)
a ja uważam że moje e38 (heble przód takie same jak 750) i bym powiedział ze prawie 2 tonowego potwora zatrzymują w miejscu
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Ja też nie narzekam na moje heble... już wiele razy pokazały co potrafią :D
Tarox?
Większego syfu nie widziałem za te pieniądze. Klient ma w 335i trzeci komplet hamulców bo ciągle pękają tarcze i wymienia na gwarancji. Sam ma dość. Co 10 tys km pojawiają sie drobne pęknięcia na tarczach - i jak tu jęździć??
Wygląd - sprawa indywidualna
ja bym nie zakładał
Co do hamulców w E38 to i ja uważam że są extra. Mam teraz pozakładane ori tarcze + jakieś tam (poprzedni właściciel jeszcze zakładał) klocki i hamulce są piorunujące. Oczywiście nowy płyn hamulcowy to obowiązek!!
Na najtańszym syfie to i hamulce są słabe.... :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Popieram to co pisze Sylwek7 - nie wiem o co sie spieracie, 7er..czy to e38, czy e32 ma świetne hamulce, potrafią auto postawić niemal w miejscu.
...no ale co kto woli, co się komu podoba ;)
A co do samych sportowych hamulców, to panowie proszę o lekką ostrożność przed rozczarowaniem - one biorą świetnie, ale jak już są dobrze rozgrzane. Na początku moga rozczarowywać oczekiwania (kilku znajomych już się zdziwiło...).
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...