Świetnie Piotrek , wielkie dzięki że zająłeś się zorganizowaniem tego :)Zamieszczone przez krabi_one
Spotkajmy sie tak o 13tej ? co Wy na to ?
Świetnie Piotrek , wielkie dzięki że zająłeś się zorganizowaniem tego :)Zamieszczone przez krabi_one
Spotkajmy sie tak o 13tej ? co Wy na to ?
mi pasuje :)
już tylko wspomnienie :(
Mi tez pasuje
ok.postaramy sie doleciec na 13ta. :papa:
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Niestety nie uda mi się poskładać auta do kupy na zlot :/ ale będę na pewno ;) przyjadę taką popierdułką - Kia Sportage :razz: :D
Do zobaczyska :]
Panowie , dzwoniłem dziś do pubu i po południu nie serwują niestety jedzenia, ale piwko i inne napije oczywiście. więc jak ktoś jest głodomorem to lepiej zaopatrzyć się w coś do jedzenia :) ew. podskoczymy gdzieś dalej .
K%$@# ............ pech mnie nie opuszcza![]()
Kia nie wytrzymała dziś próby odległościowejwysypało się łożysko w przednim kole i nici ze zlotu
![]()
Przepraszam chłopaki, że nie będzie mnie z Wami - a tak się cieszyłem![]()
Życzę udanej imprezy i mile spędzonego czasu. Do zobaczenia następnym razem...
A wiec tak:
po przedyskutowaniu tematu z fubem,darkiem,Karbim(piotrem),tomkiem_uk przekladamy spotkanie na pozniejszy termin ze wzgledow technicznych.
Ponowna data (termin) spotkania zostanie ustalona wkrotce. :/ :/ :/
MIEJMY NADZIEJE ZE W KOLEJNYM TERMINIE UDA SIE ZEBRAC WIEKSZA ILOSC OSOB. 8/
no nic pozdrawiam serdecznie :papa: :D ;D
ps.szkoda :o
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Tomek, ja te Twoje samochody ... ja je Kur..a ponaprawiam jak chcesz :x :P
no nic następnym razem liczę, że będzie duża ekipa :)