Tak jak myślałem . Wielkie dzięki kolego NikosWariat :)Zamieszczone przez NikosWariat
Miłego dnia :)
Tak jak myślałem . Wielkie dzięki kolego NikosWariat :)Zamieszczone przez NikosWariat
Miłego dnia :)
Eurotax podaje coś ok 13 tyś wartość jeżeli dobrze pamietam :)
Kolego chyba żartujesz ? ale od 13 tyś czy warta 13 tyś ??Zamieszczone przez Aldik
Pozdrawiam
Na Eurotax nie patrz tym bardziej jeżeli te informacje podaje ubezpieczyciel :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Trochę dziwne te ceny w tym eurotaxie ....
Będe dzis w komisie to jak nie zapomne jeszcze raz zerknę ile - są to ceny "skupu" dla komisów - ale i tak sie jeszcze z nich odejmuje jak przyjedzie "sprzedający", chyba ze jakiś super stan to w tych granicach. Ubezpieczyciele z nich korzystają przy wypłacie odszkodowan - ale w ten sam dzien jak pójdziesz ubezpieczyć swoje auto to juz maja inną książke gdzie są podane dużo większe ceny... Jedna książeczka to skup a druga to sprzedaż...Zamieszczone przez coboss
Zamieszczone przez Aldik
kolego wiec twoja 2000rok jest warta 17tys (jak jest w igła stanie)??? kiedy mogę po nią wpaść place od reki...
Moja jest bezcenna ;) :DZamieszczone przez Johnny_Bravo
No tak jeśli chodzi o komis to dla nich dobrze , dla sprzedającego troche gorzej ...
Co do EUROTAX'u to nie ja ustalam te ceny, ktoś nad tym siedzi i to ustala i tak jest a nie inaczje - wnerwia mnie czemu ja jak kupuje jakieś auto na firme (na handel) to płace od książki sprzedazy, gdzie są ceny przesadzone ale w drugą strone - zawsze płace więcej podatku nizeli dalem za auto, więc sie kiedś spytałem kobitki czy ona sobie zdaje sprawe ze namawia mnie do oszustwa podatkowego uznając ich kwote a ona tylko phi phi ... brak słow...Zamieszczone przez pasjonat
Co do komisów hmm ZUS sam sie nie zapłaci, dzieci same sie nie ubiorą itd itp ...