heh chcieliście to ja też dorzucę coś od siebie :)
To moje dwa kochane szkraby:
A tu dla Ciebie indyvidual, są z tym dniem między innymi takie miłe i niezapomniane chwile jak ta:
heh chcieliście to ja też dorzucę coś od siebie :)
To moje dwa kochane szkraby:
A tu dla Ciebie indyvidual, są z tym dniem między innymi takie miłe i niezapomniane chwile jak ta:
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Coboss gratuluję ładnej Niuni :D 7 prezentuje sie też niekiepsko
Dokładnie! Czarnulki są najlepsze! Kolega coboss też ma dobry gust. Ja juz mam swoje dwie czarnulki: Żonę i Buńkę. Do pełni szczęścia jeszcze brakuje mi czarnej córeczki i z czasem czarnego jak smoła Nowofundlanda. Nie ma to jak być otoczonym Czarnulkami :)))
Coboss Twoja weselna Beta prezentuje się świetnie. Zaraz jadę na myjkę ze swoją a wieczorem z Narzeczoną będziemy ją stroić. Może wrzucę kilka fotek jak ktoś wyrazi chęć oglądnięcia :)
Dawaj dawaj !!!! Będziemy korekty wprowadzać :PZamieszczone przez Individual23
Czekamy :)
A podziękował, podziękował :DZamieszczone przez Volumax
Dała radę maleńka jak nic, dała radę mnie usidlić :) a jest to wybitne bo jestem strzelcem ;D
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ustrzeliła strzelca powiadasz? :) Jak to mówi polskie przysłowie. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka hehe :D Albo inaczej: Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie :P
jezeli chcesz czarna coreczke to pogadaj z jakims murzynem ;) ja jednak wole bialoglowe. a tak powaznie to gratuluje i zycze szczescia. i tak jak ktos wczesniej powiedzial wrzuc wiewcej zdjec bo jest na co popatrzecZamieszczone przez Individual23
P.P.K.K
Brawo!
Gratuluję zmiany stanu cywilnego ;)
I ja przyznam, że jechałem do ślubu czarną E32 :medit: chwilę temu to było ;)
Pamiętam jak dziś :viva:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
:) czekamy cały czas na odstrzelonego :) czyżby był nadal w takim szoku, że nie ma czasu się podzielić z nami info z tego dnia? :) a może od razu po weselu pojechał w podróż poślubną?
Rzeczywiście jeszcze nie ma naszego nowożeńca ;)
czekamy, czekamy
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci