Neuf niestety jest jedynaczką. Rodzice wychowali rodzynka specjalnie dla mnie :P
Nikoś przecież wiesz że jestem pazerny i więcej nie pokażę :p
Neuf niestety jest jedynaczką. Rodzice wychowali rodzynka specjalnie dla mnie :P
Nikoś przecież wiesz że jestem pazerny i więcej nie pokażę :p
hmm a może załóżmy temat nasze kobiety i będziemy wrzucać zdjęcia naszych kobiet (byłych aktualnych kochanek żon itp) ? co wy na to ?
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Po co?Zamieszczone przez NikosWariat
I połowa wrzuci fotke auta i powie ,że to kochanka :PZamieszczone przez NikosWariat
Ja bym tak zrobił :)
hmm fajna fajnie nie powiem ;)
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Buńka to nie kochanka, to druga miłość !! :)
uważaj miałem taka jedyną co była zazdrosna o samochód ..... :)
NikosWariat jestes THE BEST :D :D :D
Only E38
hehe ja te lata mam za sobą :) szkoda, że nie zdążyłem zobaczyć :)
A jeżeli chodzi o zdjęcia. Po co je dawać? Niektórzy nie mają się czym chwalić ;D
PS. Invidual masz dobry gust, brunetki oj tak :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
też uważam iż brunetki są najtrafniejsze najchętniej o piwnych oczkach :)