Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Wahacz i mechanik-co myślicie?

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Krzywy dokładnie, pytasz co robić w takiej sytuacji. Jeżeli mechanik sam z własnej ochoty walczył i rozwalił to powinien to wziąć pod uwagę.
    I dla mnie wymienić go powinien za darmo.
    Jak ja podstawiam już auto to np. każę wymienić kilka wahaczy, jakieś gumy, drążki ogólnie w brud tego wszystkiego. W takim wypadku mając takiego klienta powinien odjąć od robocizny koszt wymiany tego jednego za to, że spierdzielił.

..."
    jak ja wezme klucz pneumatyczny, i zaczne odkrecac ci kolo, i nagle szpilka zostanie w piascie to powinienem powiedziec, OJ panie, teraz to mam strate, wymieniam ci wszystkie opony gratis!

A teraz ty Nikoś, Ja BARDZO nielubie jak ktos mi sie patrzy na rece i poucza ze rob to tak i tak, wtedy mam ochote go pierd... łyżką od opon jezeli radzisz aby wszyscy patrzyli na rece mechanika to zmien mechanika, albo patrz na koniec roboty co zostalo zrobione a nie jak to bylo robione!!!

aha panowie przewiną sie tema pasty miedzianej, aboslutnie niemozna z tym przesadzac, szczegolnie przy elementach aluminiowych, fabryka niesklada tych elementow "na miedz" wiec niepoprawiajcie, absolutnie nieuzywamy takiej pasty przy elementach ukladu hamulcowego wykonanego z aluminium, lub przy styku aluminium z innym metalem, do tego uzywa sie smaru ceramicznego

Wiem Krzywy o czym piszesz, ale nawet nie chce poruszać tematu co i jak robić, nie chcę pouczać, bo zaraz podnoszą się głosy że się wymądrzam itd. ;)

Masz 100% rację. Alu zwrotnice = brak miedzi. Trochę nam się zawieszenia zmieniły ostatnimi czasy :medit:
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Wydaje mi się, że temat został wyczerpany. Blokuję.

Uprawnienia umieszczania postów