2. Liczniki
Czujnik cisnienia oleju,
przerwane dane skrzyni,
dane obrotow silnika z dme,
czujnik paliwa w baku (od strony pompy paliwowej).
Czy ktoś może mi to ładnie opisać o co chodzi ?
2. Liczniki
Czujnik cisnienia oleju,
przerwane dane skrzyni,
dane obrotow silnika z dme,
czujnik paliwa w baku (od strony pompy paliwowej).
Czy ktoś może mi to ładnie opisać o co chodzi ?
Pić trzeba ! Jeść można !
Anatol - nie powinien pojawic sie zaden blad po jego wyjeciu w celu zalozenia ramek. Przeprowadzałem tego typu operację i bezp problemów (żadnych błędów). DC
Olejus masz te same bledy co ja ... troche dziwne ...
masz instalacje stara gazowa tak jak ja ..
Szwedu nie ma instalacji gazowej i nie ma bledyw chyba to jest powodem bledow
błąd licznika powstaje np. jak aku pada - przetestowane - po wykasowaniu carsoftem wszystko okZamieszczone przez Marcin978
Zamieszczone przez olejus
Cos mi sie wydaje ze twoja "szafa" nie jest oryginalna z tego auta... albo ja ktos kiedys cofal zmieniajac cala pamiec :(
Wszystkie dodatkowe gadzety typu PDC, BordComp, RDC itp dzialaja ci poprawnie?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Zamieszczone przez DMC2007
DMC2007 tu niestety nie masz racji- demontaz licznika przy podpietym akumulatorze konczy sie zawsze swiecaca przez 2 min kontorlka od bagsow za kazdym razem po wlaczeniu zaplonu, w ten sposob sygnalizuje nam ze ktos grzebal przy zegarach ;)
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Sprawdzaliśmy carsoftem przebieg w innych modułach i wszystko grało ale co mnie dziwi , że mój kuzyn ma dokładnie te same błędy co ja (błędy licznika w 735 99') i też ma gaz.Cos mi sie wydaje ze twoja "szafa" nie jest oryginalna z tego auta... albo ja ktos kiedys cofal zmieniajac cala pamiec
Wszystkie dodatkowe gadzety typu PDC, BordComp, RDC itp dzialaja ci poprawnie?
A może być tak , że jak naprawiałem zegray to przez 2 dni jeździłem bez nich (zegary leżały w domu) ??
Pić trzeba ! Jeść można !
Może mi ktoś przetłumaczyć co znaczą te błędy?
Bremsbelas prufen, Kuhlwassers prufen, waschwassen fullen (ostatnie to chyba płyn do spryskiwacza ale czemu fullen - full?).