-
" stare sposoby też są czasem sprawdzone i bardzo skuteczne" Gdzie wyczytałeś ,że czyszczę skórę wazeliną i szarym mydłem ?? ;) Uczysz mnie dokładnego czytania postów a sam robisz gafy nie odróżniając znaków interpunkcji tj. "!" "?" "." co jest konsekwencją osądzania mnie i krytyki do tego (jak to ująłeś w moim kierunku) "W twoich postach pełno jest krytycyzmu i zarazem głębokiej wiary w twoją wiedzę i obeznanie tematów na które się wypowiadasz."
Poprawiłem się co do jednego wyrazu który był fonetycznie podobny i nie mowa tu o wyrazie "propagowanie". Na koniec napisze ,że jestem otwarty na uwagi innych poprawki sugestie itd. ale na bezczelność , atak , prowokację i nauczki od innych ,które są konsekwencją nieprzeczytanej dokładnie odpowiedzi jak Twoja-jestem bezgranicznym przeciwnikiem. Nie moja sprawa ,iż "okaleczasz się" na forum. Powodzenia w działaniach.. Ja już je zauważyłem.
P.S. Do admina Twierdzę ,żę konto tego użytkownika jest fikcyjne i wchodzisz na nie by narobić na forum burze. Zdjęciami obraża Flagowy model 7 jakim jest e32. Przypomniała mi się identyczna sytuacja z innego forum.. Identyczna. Zdjęcia tylko 2 (można powiedzieć "a cóż tu więcej fotografować") pewnie ściągnięte z internetu
Dla forum: Sorry za OT
Uprawnienia umieszczania postów