And the Oscar goes to:
@ Ula i CapoZe32 - ori BH wyglądają inaczej
@ Jakub - no może z 50 być :D
@ Grabs - racja z tym BH, ale: http://demotywatory.pl/3363728/Skoro-juz-wszyscy-wiedza
;)
And the Oscar goes to:
@ Ula i CapoZe32 - ori BH wyglądają inaczej
@ Jakub - no może z 50 być :D
@ Grabs - racja z tym BH, ale: http://demotywatory.pl/3363728/Skoro-juz-wszyscy-wiedza
;)
Zajebiste felgi i światła bardzo sympatycznie wyglądają. Ogólnie podoba mi się bardzo :hot::hot:
no w końcu zdjąłeś to badziewie Irku tak trzymać
Irek a ja myślałem a raczej byłem pewien że mi się zdawało że takie lampy miałeś... Nawet nie wiesz jak się ciesze że masz ''BH'' ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
17.03.2013, 10.03
BH miałem cały czas, ale były z dodatkiem "bursztynu" w postaci badziewnych ringów LED w tym właśnie kolorze, przyklejonych od wewnątrz do szkieł jakimś kiepskim klejem, który obecnie barwą bardziej przypominał smarki niż klej. Ringi to oczywiście nie mój pomysł, ale radosna twórczość poprzedniego właściciela. Od zawsze marzyłem o ich usunięciu. Poza tym były to lampy Helli ze zniszczonymi przez "ksenon" odbłyśnikami i generalnie ledwo świeciły. Ponadto w lewych długich zrobiło się ostatnio akwarium. Po ostatniej mojej podróży do PL (w grudniu) obiecałem sobie, że mam tego dość. Materiał bazowy w postaci ładnego kompletu Bosch'a za rozsądne pieniądze dostarczył nieoceniony PNB88, a konwersję przeprowadził mistrz nad mistrze - marek1132. Przeróbka polegała na zrobieniu a'la BH, dołożeniu szkieł Helli do lamp Bosch'a i wypolerowaniu szkieł Helli. Efekt przeszedł najśmielsze moje oczekiwania. Oczywiście odpowiednia laurkę z fotkami dodam w dziale POLECANE ;)
UPDATE:
04.04.2013, 11:19
2,5 roku czekał na montaż, aż się doczekał :]
S216A na pokładzie!
Zdjęć z montażu nie mam, bo pozostawiłem to fachowcom. Wydaje się, że miałem rację, bo mój fachowiec przy oddawaniu kluczyków wspomniał coś że "chyba go nie lubię, że mu takie prace zlecam" :D
Tak naprawdę głównym powodem były cieknące węże wspomagania, które ciągłym dolewaniem płynu wkurzały mnie i drenowały moją kieszeń a przy okazji robiły potworny syf pod maską. Tak czy siak: Kręcić małym palcem na parkingu - bezcenne :]
UPDATE
04.04.2013, 19:56
Dzień był wyjątkowo owocny :D
S510A na pokładzie!
Poza tym była wymiana oleju, filtrów i uszczelek. Śruba spustowa jako bonus.
Ufff...
A w niedzielę znowu 1100km ją czeka. "Nie ma miętkiej gry" ;D
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 04-04-2013 o 18:58
Widzę wymiana przekładni u wszystkich to mało przyjemna praca, ale efekt bardzo na tak! ;]
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Masz Pan individualne listwy w środku? Naaajjjsss:D
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
No cóż uczę się każdego dnia... wydawało mi się ,ze gto z individuala tak jak w e65 :D