no gdzie te pokrywy :)gratulacje :)
no gdzie te pokrywy :)gratulacje :)
Teraz możesz spokojnie do wiatrakowa wracać, good job :p
To już wiem do czego chciałeś garage :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Dekle zostały stare, bo Marcin tamte kupione prysnął ładnie z wierzchu, ale od spodu zostało sporo nagaru z proszkiem. Zauważyłem to zbyt późno żeby zdążyć go dobrze usunąć, a nie chciałem ryzykować zakładania ładnych dekli z "bombą z opóźnionym zapłonem". Znam z Sindi taki przykład, który kosztował tamtejszego kolegę około 17tys złotych, więc wolałem sobie odpuścić i poczekać na następny raz ;)
piekne bmw, i najlepsze fele do tego modelu, teraz to ja zaluje ze takie kola wlasnie sprzedalem:( a kupilem w dobej cenie za 700zl :D z oponami i stan jak nowe:dirol:
na alledrogo wszystko jest sper a potem przychodzi na żywca felga spawana 5 razy i zatuszowane i opona 3mm
tak jestem pewien, ze 18:) sam je przywiozlem ze szwajcarii, u turasa widac ta fela byla tyle warta, dalem za komplet kol 200chf czyli w przeliczeniu na plny niecale 700zl, za bbs-y rc 18" w stanie idealnym, i do tego z oponami.
wystawilem na allegro poszly odrazu za 3300 , a teraz zaluje bo w sumie za 700zl to darmo i mogly sobie lezec
a dokladnie tak wygladaly
![]()
Ostatnio edytowane przez zietek ; 07-01-2013 o 04:24
Nie narzekaj, bo 3300PLN za ten stan to i tak dobre pieniądze ;)