Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [mechanika] Automat

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    na razie się niczym nie przejmuj ! nic się nie dzieje to spokojnie jeździj ...

Ale na wszelki wypadek sprawdź: tą osłonę ( chociaż wątpię - bo żeby ściągnąć osłone znad skrzyni trzeba skrzynie wyciągnąć i nikt normalny by tej osłony nie ściągał ) - a może brakuje albo spadła osłona z lewarka - tam jest taka guma od dołu ... Stan i poziom oleju w skrzyni ...

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    nie róbcie scen, drążek zmiany biegów w automacie zawsze jest gorący w e32, to raczej normalne że skrzynia sie grzeje a nie chłodzi

efekt spotykany tak samo we wszystkich egzemplarzach, niezależnie od rodzaju skrzyni

a na marginesie - to że skrzynie 5hp padają wie każdy, mniej istotne czy z powodu złego chłodzenia czy innej wady
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750 iA '91 M70B50
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    a na marginesie - to że skrzynie 5hp padają wie każdy, mniej istotne czy z powodu złego chłodzenia czy innej wady
    Ja zostałem dopiero uświadomiony :]

W temacie dodam tylko - ja przez swoją głupotę mam już 3.cią skrzynię (4HP-24) i przy każdej jednej grzał mi się drążek - w mojej 750 na 100% dmuchało mi od silnika - nie miałem tej "roletki" - bynajmniej tu się zgodzę z sz4alony'm i podobnymi twierdzeniami - temperatura drążka nie miała wpływu na działanie mojej skrzyni i nie była efektem jakiekolwiek wady skrzyni biegów :D
    usługi i bezpieczeństwo IT
    BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex: BMW E32 735i '87
    Honda VT 1100 chopper
    Schematy E32 (czytelna lista plików)

Uprawnienia umieszczania postów