Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: E38 740d przebieg powyżej 220 000 km warto czy nie

Cytat Zamieszczone przez NikosWariat
    sylwek7 bo bmw w dieslu z cr jest mało ...
    Proszę Cię Nikoś - nie rób z siebie idioty....

CR w BMW jest od 1999 roku i innych nie ma. Właśnie rzadkością sa TDS-y w E46 i E39 + E38 (gdzie również nic się nie działo z tłokami)

Inne śmieci niż BMW jakoś w tym wątku mnie nie interesują - dla przypomnienia - jesteś ma forum BMW

Jak nie wiesz - nie pisz. Apeluję
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    spoko tam się skojarzyło że ktoś miał freelandera z silnikiem 2.0d na CR silnik pochodzenia bmw też tłok się upalił

więc że to bmw to żaden argument

akurat tak się składa że studiowałem CR na politechnice radomskiej więc na temat CR możemy gadać do oporu :)

jak już tak jedziesz to powiedz dlaczego w Kanadzie nikt (prawie) nie jeździ dieslem i nikt (prawie) nie chorujących na raka ? zbieg okoliczności ?

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Też coś tam studiowałem ... do dzisiaj mam kaca ...

A dlaczego w stanach śmieją się z Diesli ?? Jak masz 4l benzyny za 4 zł to po cholerę komukolwiek diesel ?? Jak nie masz 5l pod maską w stanach to nie masz jajek i wszystko w temacie .....

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    jak już tak jedziesz to powiedz dlaczego w Kanadzie nikt (prawie) nie jeździ dieslem i nikt (prawie) nie chorujących na raka ? zbieg okoliczności ?
    Bo są niechumanitarni i głoduja zwierzątka?

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Też coś tam studiowałem ... do dzisiaj mam kaca ...

A dlaczego w stanach śmieją się z Diesli ?? Jak masz 4l benzyny za 4 zł to po cholerę komukolwiek diesel ?? Jak nie masz 5l pod maską w stanach to nie masz jajek i wszystko w temacie .....
    Jakby w polsce były ceny aut, paliwa i zarobki jak USA to bym jeździł pewnie juz od dawna 760 E65 :) Ale z drugiej strony mamy blisko do D bo ograniczenia prędkości w stanach bym nie przeży l :)

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Ostatnio widziałem przypadek jak w stanach na 65mph gość leciał 210 mph .. mandat wynosił 500 USD ... Jak to zrobi jeszcze raz to mandat wyniesie 750USD ... Tam tylko zamykać zegary - piękny kraj pod względem kar tylko co krzak to siedzi Policjant ....

Koniec OT :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    Neuf byłeś w usa czy tylko słyszałeś ja byłem i o dziwo było masę japońskich i niemieckich samochodów z pojemnościami od 2.0 do 3.0 i diesli trochę też trafiłem
    a w Kanadzie nic 0 przez 2 tygodnie ani jednego diesla

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Ostatnio widziałem przypadek jak w stanach na 65mph gość leciał 210 mph .. mandat wynosił 500 USD ... Jak to zrobi jeszcze raz to mandat wyniesie 750USD ... Tam tylko zamykać zegary - piękny kraj pod względem kar tylko co krzak to siedzi Policjant ....

Koniec OT :)
    U nas na 70tce lecisz 200 i dajesz 35dolców i jazda a stawka zawsze taka sama :) Jednak mamy taniej :D

Zaawansowany Użytkownik
    Neuf a w usa nie jest tak ze za 3 taki wybryk jest tzw recydywa i jakas mega kosmiczna kara?

cos tak mi sie obiło o uszy..

spoko tam się skojarzyło że ktoś miał...
    a moja babcia miała wąsy i co z tego? Pisz konkretnie lub odejdź od tematu

...akurat tak się składa że studiowałem CR na politechnice radomskiej...
    a ja nie kryję że tam właśnie studia skończyłem i co więcej - pracuję na co dzień w tym fachu jak CR ale cóż - na pewno wiesz lepiej, bo wiesz WSZYSTKO

Czysta teoria to nie wszystko :hah:

..jak już tak jedziesz to powiedz dlaczego w Kanadzie nikt (prawie) nie jeździ dieslem i nikt (prawie) nie chorujących na raka ? zbieg okoliczności ?
    Po nikim nie jadę, tylko nie cierpię wprowadzania w błąd i nieścisłości. A Kanada? Co mnie to interesuje? Mieszkam w Polsce i wystarczy mi naszych problemów. Świata nie zbawię i nie mam takiego zamiaru
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Uprawnienia umieszczania postów