Cytat Zamieszczone przez BOSS
Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
U nas w Koszalinie nie ma ASO ale jest autoryzowany sklep BMW - bardzo malutki, gość jako jedyny w Koszalinie ma dostęp do Ori częśći BMW, a ceny nie są wcale aż tak masakryczne w porównaniu do podróbek . Ostatnio ktoś nawet podawał linka na allegro do kosmetyków BMW pakiet za 100 zł, w moim sklepiku taki komplecik też 100 zł z tą różnicą że nie ma kosztów przesyłki.

Co do chłodnicy to wczoraj miałem bardzo dziwny przypadek, spadł mi dolny wąż chłodnicy podczas jazdy i wyleciała wszystka woda, szczęście że byłem już przy domu więc natychmiast zatrzymałem auto. Nie wiem czy układ był nieodpowietrzony, lub może mój korek od chłodnicy jest padnięty .
Prawdopodobnie waz chlodnicy zostal zle zalozony (zapadka w szybkozlaczce nie zaskoczyla) lub przy podrabianej zle (czyt. niedokladnie) wykonany kruciec na chlodnicy.

p.s: dziwny ten sklep- ogolnie nie ma czegos takiego jak "autoryzowane sklepy BMW" :]

Nom z tym sklepem jest naprawdę dziwna sprawa, gdzie nie pójdziesz w Koszalinie do sklepu z częściami i zapytasz o BMW to odsyłają Cie do Pana na ulicy Kolejowej. Na ścianach w sklepiku wiszą jakieś dyplomy i certyfikaty oraz autoryzacje BMW.

Ostatnio jak byłem i kupowałem jakąś pierdołę to gość - klient zamawiał coś hydrokinetyczne ( tylko to słowo wleciało mi do ucha ), cene już usłyszałem, oryginał 5700,00 zł. Do BMW serii 5 rocznik 2004