Ide kombinowac:-))
Ide kombinowac:-))
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Tylko delikatnie bo ja tak budzilem rozrusznik (ktory i tak juz byl kaput) ze mechanik sie ze mnie do dzisiaj smieje ze jestem Terminator co rozruszniki n amiazge przerabia :)Zamieszczone przez bitek-bitek
Panowie, ale ze mnie gamoń, auto miało zablokowaną kierownicę i skrzynię biegów, dlatego nie odpalało... masakra :D Aku jest dobry.
Niestety zamiast aku padła mi chłodnica pękła w miejscu nakładania węża po prawej stronie tak jakby na zgrzewie tej plastykowej części na która zakłada się wąż. Pokleiłem ale pękło znów.
Czy mogła pęknąć z powodu za dużej ilośći płynu?? Kupić nową czy może pospawać? Jak nową to czy zamiennik za 400-500 zł jest ok?
http://allegro.pl/item679374143_bmw_...wody_nowa.html
Jak myślicie?
Jak miałeś zablokowaną kierę i skrzynię? Jedyna blokada jaką ja znam to normalna blokada kierownicy i nie przekręcisz wtedy kluczyka. Co Ty masz za wynalazek?
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Też powiem szczerze, że nic nie rozumiem :x
Gra muzyka
Bitek bitek nie to żebym ja był czepliwy ale ten wyraz "zeszedł" aż kole w oczy. Pisze się "zszedł" ;) A druga sprawa - o jaką blokadę skrzyni biegów chodzi? Bo rozumiem blokadę kierownicy tak jak chłopaki wyżej piszą.
Sorka za błąd, po prostu szybko pisałem. Nie wiem co z tymi blokadami , tak mi się wydawało że coś takiego mam bo w moim aucie jest montowany dodatkowy alarm z jakimś zabezpieczeniem.
mam też super zabezpieczenie... dało mi znać dokładnie jak tobie bitek... przekręcam kluczyk w stacyjce i nic... w ciagu roku zrobił mi to 3 razy... ale mam manual i ruszałem na pych ... :D wiecie jak świetnie siezapycha e38 samemu :D :D :D ostatnio jak mi się to stało to stałem pod górkę na chodniku i czekałem aż będzie luka pomiędzy tramwajami :D następnie wsteczny i dawaj do tyłu :D
trzeba zmierzyć czy na rozrusznik idzie napięcia włączające po przekręceniu stacyjki w pozycje uruchamiania rozrusznika, jeśli nie ma to szedłbym od rozrusznika w kierunku stacyjki... jeśli jest tam napięcie włączające... to rozrusznik do naprawy
Podczast takich prac trzeba mega uważać... zwarcie to ciekawe przeżycie :]
Moja dzis rano nie kreciła, zdarzyło sie to nie pierwszy raz ale zawsze po paru przekręceniach kluczyka w koncu rozrusznik kręcił, nie tym razem, stukałem w niego bo myslalem ze szczotki ale nic to nie dało, podpiąłem (na krótko) + do automatu i wtedy kręcił, czy może ma z tym cos wspólnego komfortstart? może to on nawala? bo kiedyś zdarzyło mi sie tak że auto odpaliło a rozrusznik krecił dalej.
bubu