Bardzo ładne auto i ma swoją cene :) a co do konkursu to obstawiam podgrzewaną przednią szybe albo podgrzewaną kierownice.
Bardzo ładne auto i ma swoją cene :) a co do konkursu to obstawiam podgrzewaną przednią szybe albo podgrzewaną kierownice.
Wg mnie ta w brązowej skórze jest mega wypas. Szkoda ze nie mam 9 tysi €
Auto omawiane na początku tego wątku właśnie wypłynęło na allegro, tablice nadal krakowskie.
http://moto.allegro.pl/item837856885...a_zamiana.html
Ostatnim razem jak ją oglądałem kosztowała ~4 tys bez felg, w bagazniku był walec, w dolocie nadal siedział mikser, co prawda odpięty, było też przynajmniej 4-5 umów K/S wszystkie w kwotach 800 pln.
Na zdjeciach wydaje się być po malowaniu, które jednak nie objęło przedniego zderzaka...
Czarne e32 w benzynie!
Jak dla mnie to trochę za dużo chce. Jeżeli by zszedł do 7500 to można by było się zastanawiać. Widać, że skóra troszkę zmęczona... No ale to są rzeczy które można poprawić.
sz4l0ny, Jestem posiadaczem 740iL , powoli przymierzam się do "rozstania" , podaj e-maila to podeślę kilka zdjęć i informacji, jeśli jeszcze myślisz o zakupie.
pozdr.
Kwawa
Będę Mercedesy Wyprzedzał
Moim zdaniem cena 4 tyś za to auto jest realna i to z kołami.
A tak naprawdę jedyne wrażenie w tym samochodzie robią ciemne szyby i koła . Reszta raczej nie ...
Blacharka tam wymagała sporo pracy , do wymiany wszystkie tarcze + klocki + szczęki - reszta zawieszenia też pewnie w agonalnym stanie... Nawet koła pozostawiały sporo do życzenia , bo samochód wiecznie stał na kapciach . Nie wiem jak silnik i skrzynia , bo widziałem tylko raz jak tym gostek się toczył.