BEZ KOMENTARZA..... ;D
Czyli tak jak Olejus napisał są to przepisy dot. bezpieczeństwa przeciwpożarowego. Kurcze miał racje :DZamieszczone przez szwed_kaskader
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
A czy te przepisy zakazują wjazdu pojazdom napędzanym LPG czy zakazują wjazdu pojazdami LPG do miejsc bez odpowiedniej wentylacji?
te przepisy zakazuja wjazdu do parkingow zamknietych pojazdow posiadajacych instalacje gazowe. Sylwekk nie kombinuj ;D
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Nie wiem ja się znam na Akcyzie :) od reszty mam mecenasów :DZamieszczone przez sylwekk
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
He he, to nie jest kombinowanie. Ma ktoś te przepisy? Bo zaczynamy "się mądrzyć" a na razie nikt nie przedstawił zapisu, który to reguluje. Artykuły prasowe nie zawierające podstawy prawnej nie są dowodem....Zamieszczone przez szwed_kaskader
EDIT:
Znalazłem takie coś
Rozdział 7, §157.8. Instalacje gazowe zasilane gazem o gęstości większej od gęstości powietrza nie mogą być stosowane w pomieszczeniach, których poziom podłogi znajduje się poniżej otaczającego terenu oraz w których znajdują się studzienki lub kanały instalacyjne i rewizyjne poniżej podłogi.
Zakładam, że to jest właśnie ten paragraf....
nie wolno i tyle. Ciebie i tak to nie dotyczy.. mnie tez nie ;D ;D
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Szwedu, tak to możesz swojemu dziecku mówić :D (sprawdzić czy nie ksiądz) ;D ;DZamieszczone przez szwed_kaskader
ja polaka mowic po polska jezyka bardzo dobrze ;D ;DZamieszczone przez sylwekk
BEZ KOMENTARZA..... ;D
;D ;D