na wolnych bez klimy jest gorzej niz na klimie ale to z uwagi na wyższe obroty jak sie domyślam, no i tylko jest troche lepiej a nie dobrze :(

pozostaje mi posprawdzać te cewki, jak bede zdejmował fajki czy odłanczał cewki prąd mnie nie trafi :) z tego co słyszałem jest tam spore napiecie , albo coś źle usłyszałem...

najlepiej jedną cewkę mieć dobrą i po kolei zamieniać , tylko mieć tą dobrą ... ta cewka pasuje od wszystkich modeli i roczników ? np od v12 5.0 z 98 ?

gazownika mam za ucho wytargać , mógł coś s********* ? bo on za bystry to nie jest bo do dziś dnia mam jakąś pompke wymuszającą obieg bo niby bez tego nie miało auto chodzić :( szkoda tylko że ja jedyny mam taką pompke i nikt poza mną z Was np.też jej nie ma ! ona może też psuć zaworki i cały układ wodny komplikowac jak sie domyślam bo cały czas wymusza obieg wody :( może podjade do kogoś że by ją wyjął ? zgadzacie sie ze mną ?

ja mam m60 wiec na tym INPY pewnie nie poszaleje :(

słyszałem że rozrząd też może być źle założony ale nie sądze że ktoś tam grzebał, niby od tego też może chodzić różnie ...
słyszałem też , że przepustnica może być do regulacji ??? ale mechanik twierdzi że tam wszystko elektronicznie sie ustawia.

Chcę ją doprowadzić do ładu tą moją bunie ! Już tyle zrobiłem to powalcze ale dostaje szału jak jest usterka a mechanicy sie po głowie drapią , a najlepiej wszystko pokolei na nowe wymieniac tak jak te wszystkie uszczelki !a efektu żadnego :(

słyszałem też że by odłączyć kleme na 20 min to sie zresetuje autko , co Wy na to ?

no więc drażni mnie to i ta kierownica która chodzi na pół gwizdka i też nie wiadomo co dalej :( :medit:

poza tym co mnie denerwuje... byłem w Niemczech i 2 tyś km zrobiłem i za to to autko lubie :) na autostradzie to auto sie czuje jak ryba w wodzie :) S-edc i wio ! pakowne, wygodne , klima ratowała życie przy 40 stopniach :)
Tuki sie podniecali że jaka ładna alpina he he bo znaczki mam wszędzie zmienione he he.

Panowie... dzieki za rady. zaczne od najprostrzej akcji, czyli będę odłanczał po kolei cewki czyli cylindry, wnioskuje że jak odłoncze ten zły to auto powinno równiej chodzić ??? mimo że bez jednego cylindra ?