Czy ma ktos zdjecia E38 z takimi kolami? Czy pasuja idealnie- otwor centrujacy?
Dzieki
http://decrass.ru/bmw/wheels/TMP_whe..._wheel_176.jpg
Czy ma ktos zdjecia E38 z takimi kolami? Czy pasuja idealnie- otwor centrujacy?
Dzieki
http://decrass.ru/bmw/wheels/TMP_whe..._wheel_176.jpg
fuck-->eat-->sleep-->///M
są fotki e38 na tych kołach, gdzieś na forum. Poszukaj. Jak dla mnie prezentują się ładnie. Jednak jak bym w chwili obecnej sprzedał słoneczka i szukał jakiś felg to raczej moje szukania brnęły by do czegoś bardziej oryginalnego typu hamann anniversary albo jakieś hartge 20", które można kupić w podobnej cenie co felgi, których szukasz
Hamman nie bardzo, firma kojarzy mi sie z agro tuningiem troche , poza tym nie podoba mi sie wzor. Hartge sa ladne ale drogie i rzadkie. A jesli chodzi o oryginaly to zawsze mozna dokupic sobie np pojedynke w razie czego. Z reszta najbardziej mi sie podobaja ze wszystkich. Szukalem na forum zdjec na E38 ele nie moglem znalezcZamieszczone przez positiv
Gdyby ktos mial to bardzo prosze o wklejenie.
Dzieki!
Mam tylko takie
Trzecia fotka od góry:
http://forum.7er.pl/krotka-relacja-z...-vt3908,15.htm
Moim skromnym zdaniem - MEGA, i do tego felgi bardzo rzadko spotykane na E38.
Właśnie o to mi chodzi. Te felgi po prostu miażdzą :) Drugiej takiej E38 się nie spotka na ulicy..Zamieszczone przez J
Dziekuje wszystkim za zdjecia. Gdyby się coś jeszcze znalazło - wrzucajcie.
Dzieki!
Są rewelacyjne!!! Ale rozmiary tych felg są ciężkie dla E38 bo wszystkie 4 są takie same (zestaw od E65) i nie wiem czy mają 10,5 czy nawet 11" szerokości. Na tył spoko ale na przód nie wiem czy nie będą przeszkadzały. Taką szerokość felgi ma felga o rozmiarze 19" na to dojdzie na pewno bardzo niski profil.
Kiedyś dawałem zdjęcia z aukcji na Allegro ktoś takie sprzedawał za dobrą kasę i na mnie te felgi na E38 zrobiły niesamowite wrażenie!
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Oczywiście nie prawda. Felgi są w rozmiarach 9" na przód i 10 na tył. Przód i tył z odsadzeniem (ET) 24.Zamieszczone przez coboss
ciekawe napewno, czy ładne ? każdy ma inny gust ! W każdym razie są na alletanio w dobrej cenie chyba z oponami
Pewność na każdym kilometrze ...
To nie wiem o co chodziło. Mogły być o różnych szerokościach?Zamieszczone przez sylwekk
Te które koleś sprzedawał były bardzo szerokie i miały tyle co napisałem.
Tamte felgi były typowo od E65 jeżeli ten styl felgi wychodził też do innych modeli BMW to całkiem możliwe, że są różne rozmiary.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!