Dobra, smigam, tylko w³±cze jak±s muzyczkê
![]()
ale fajnie
u¶miech nr 5 :)
![]()
Co by tu... moze uszczelkê!:]
ja kierujê!!!
![]()
![]()
ale frajda
![]()
Ja nie pojade? Ja nie pojade?!!:))
![]()
Dobra, smigam, tylko w³±cze jak±s muzyczkê
![]()
ale fajnie
u¶miech nr 5 :)
![]()
Co by tu... moze uszczelkê!:]
ja kierujê!!!
![]()
![]()
ale frajda
![]()
Ja nie pojade? Ja nie pojade?!!:))
![]()
per aspera ad astra
Urocze :)
dzieki Neuf:)
Moj jest na etapie mama, dada,..
Anatol, na to do BEEEEEMMWUU nie czekaj tak, bo za chwile Ci m³ody powie: stary dawaj kluczyki, biore gabloteEE:)))!
per aspera ad astra
Jak ja kiedy¶ dorobiê siê takiego brzd±ca to siê te¿ pochwalê :) Ale dzieciaczki genialne i twój Ariuszu jak i Anatola :)
Neuf, dzieki za mi³e s³owa raz jeszcze. JAk co¶, daj znac.
Dam przepis na takiego brzd±ca.....
PRZEPIS!!!!!!PRZEPIS!!!!
.. a nie ¿onê;))
per aspera ad astra
Ch³opaki, gratki pociech. Mój ma³y ga³gan ma ju¿ trzy lata i podkre¶la, ¿e bêdzie mia³ "emwu", jak doro¶nie. Rwie siê za ko³o strasznie i podkre¶la, ¿e ju¿ umie prowadziæ. Fotê cyknê mu jak wróci z wakacji.
:) te¿ wrzucê jak tylko zrobiê :) mój urwis ma ju¿ 5,5 roczku, tak¿e wcze¶nie siê zabra³em za robotê ;D
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
A to moj skrzat wczoraj skonczyl pol roku :D
![]()
Piêkne dzieciaczki s± ... ¿yczê sobie i Wam ¿eby tak by³o zawsze :D Jak to mówi moja mama "ma³e dziecko ma³y problem , du¿e dziecko du¿y problem".
A oto olejus Junior (1,8). G³ówne umiejêtno¶ci to "mama, tata, baba" oraz bezb³êdne logowanie do systemu windows oraz linux ubuntu :D Wie jakie klawisze i kiedy wciskaæ oraz rozró¿nia enter od spacji.
![]()
![]()
![]()
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !