Dzięki Sylwekk,więc nie pozostaje mi nic innego jak zakupić materiał i zabrać się za klejenie.Gorzej wygląda sprawa z szyberdachem,gdyż występują tam szwy,więc trzeba zlecić to tapicerowi lub jakiejś krawcowej ;)
Dzięki Sylwekk,więc nie pozostaje mi nic innego jak zakupić materiał i zabrać się za klejenie.Gorzej wygląda sprawa z szyberdachem,gdyż występują tam szwy,więc trzeba zlecić to tapicerowi lub jakiejś krawcowej ;)
Skąd pewność że to taki sam jak w Mpower? I o których M mówisz?Zamieszczone przez marek1132
Np. e34 lub e36,jest to ten sam materiał,który jest w naszych autach tylko ten jest czarny.Zamieszczone przez mrekor
Cześć,
Wklejam fotki bagażnika, nie przestraszcie się, jest tam jedna fotka przed "obklejeniem".
Wiem, że można to zrobić ładniej, ale nie dysponując miejscem, czasem itp, uważam, że jest i tak ładnie.
Trzeba bardzo uważać z ilością nakładanego kleju, mi w jednym miejscu "przesiąkło" i jest trochę :/ .
Jak będę miał czas, biorę się za podsufitkę. Pytałem w sklepie z farbami o jakiś podkład do plastiku i materiału, podobno jest takie coś. Trzeba rozeznać temat lub polować na czarne elementy ( panele uchwyty ).
Link do foto :
Foto
Pozdrawiam
...tworzenie jest całkowicie nieprzewidywalne i swobodne...