Pytanie do znawców tematu. Co s±dzicie o tej firmie i pilarce ??
Amator bez do¶wiadczenia czyli ja chcê poci±æ troszkê drzewek i nogê oraz rêkê :D
http://www.allegro.pl/item680597164_...ik_walbro.html
Pytanie do znawców tematu. Co s±dzicie o tej firmie i pilarce ??
Amator bez do¶wiadczenia czyli ja chcê poci±æ troszkê drzewek i nogê oraz rêkê :D
http://www.allegro.pl/item680597164_...ik_walbro.html
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Olejus wykasuj tego linka i nie spamuj pozadnego forum jakimis gownami!!!!!!
Robiona przez pijanych chinczykow codziennie inna im wychodzi,,,ogolnie dramat...bede z Toba w kontakcie w tym temacie
PS:nie wiedzialem ze masz az taki klopot ze rznieciem![]()
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Rozumiem ... czekam na info ...
Nie chcê Cie mo¿e niepotrzebnie zniechêcaæ, ale tego producenta bym sobie odpusci³ - jak pisze Bezi, nie wiadomo czy to robi³o dziecko, czy pijany chinol w jaskini.
a tak powa¿nie, to:
- co do parametrów technicznych, to do - jak mówiesz amatorskiego r¿niêcia, alby poci±æ jakie¶ owocówki, ma³e i ¶rednie drzewa, to wystarczy Ci w zupe³no¶ci pi³a mocy ok. 2.3-2.6kM, z prowadnic± ³añcucha na ok. 45cm.
- je¶li producent, to lepiej braæ sprawdzonego co ma dobry sprzêt - still, husqvarna, partner - a i z obs³uga sprzêtu nie bêdziesz mia³ problemu.
Takie moje zdanie na ten temat
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
A co powiecie o pile DOLMAR PS-390 ? S³ysza³em , ¿e ma dobre opinie profesionalistów.
Olejus, a pilarka na pr±d nie mo¿e byæ? Powiem Ci, ¿e d³ugo siê opiera³em takim wynalazkom, ale do ¶ciêcia przeciêtnego drzewka, nawet do¶æ grubego spokojnie daje radê... Cena na starcie du¿o ni¿sza, dolewasz olej (bez urazy ;D ) do smarowania ³añcucha, czasem go podostrzysz i git. Co wa¿niejsze, mo¿na tego u¿ywaæ w pomieszczeniach zamkniêtych (piwnica)....
Spalinowych tez mozna uzywac w piwnicach.....tylko lekko dymi ;D ;D
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
i siekiera zda³a by swoje zadanie :)
Wiem ;D Dlatego nie polecam ;D ;D ;DZamieszczone przez Bezi
Pawel przyjedz do mnie do sklepu na Legnicka wszystko Ci wytlumacze i tyle a co do pily to mysle ze zalatwie cos fajnego w donrej cenie :P