-
Doświadczony Użytkownik
Mimo ze tego zabeigu nie mam za soba to pozowole sobie rzucic kilka uwag:
Swego czasu mocno chorowalem na podsufitke z alcantary, napatrzywszy sie na srodki A8 D2 a ostatnio na posiadane przez kolege M QP IV w ktorych wystepuja one seryjnie, jednak cena samego materialu jest odstraszajaca, za tym idzie wykonanie ktore przy tak drogim materiale wypadaloby zlecic co robi sume ktora akurat dla mnie zweryfikowala pomysl z alkantara negatywnie.
wrzucam link z jakiegos przypadkowo znalezionego forum gdzie jacys ludzie walkuja ten temat, jest tam sporo zdjec, majac na wzgledzie ze cudzych zdjec u nas wrzucac nie wolno, prosze sobie kliknac i przepatrzec ;D
forums.vwvortex.com/zerothread?id=3682824
Pragne jeszcze zwrocic uwage zadajacego pytanie o obszycie podsufitki na fakt ze male elementy takie jak cykor raczki, ramki jupiterkow czy obudowy zawiasow slonecznikow nie sa obszywane alcantara w autach gdzie taka podsufitka wystepuje fabrycznie
Chec obszycia wszystkiego w taki sposob aby wszystkie elementy byly w jednym tonie to raczej marzenie scietej glowy drogi panie ;)
Malowanie tychze wedle mojej bardzo subiektywnej opinii tez bedzie zabiegiem o watpliwej etyce, wszak w podrzuconym przezemnie linku gdzie wystepuje kilkanascie zdjec aut z podsufitka z alcantary chyba w zadnym wszystkie elementy nie sa w jednolitym tonie - mam tu na mysli wlasnie elementy plastikowe, moze tylko w 2 przypadkach sloneczniki takze sa obszyte alkantara, co majac swiadomosc natury tego materialu jest zabiegiem ultra trudnym, nie mowiac o reszcie.
Tak czy inaczej powodzenia.
Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów