Z tego co widziałem, to auto chyba sprzedane, ale dopiero teraz znalazłem ten wątek. Jest piękne - uwielbiam biały kolor na samochodach, a szczególnie na luksusowych, wielkich limuzynach. Do tego genialne koła. Ja nie znoszę lakierowanych w kolor nadwozia progów i dolnej części zderzaków, ale tutaj wyglądają wspaniale. Szkoda, że nie udało Ci się zrobić jeszcze dachu w czerni. Ale ogólnie patrząc z zewnątrz, to auto jest genialne. Wnętrze bardzo oryginalne - chociaż tutaj nie podobają mi się te świecidełka w postaci pakietu chromu. No i sama klima manualna też mi zupełnie nie leży. Ale rarytasów tam nawrzucałeś - podziwiam. Też chciałbym takie rarytasy u siebie wrzucić - pomału to robię, ale jeszcze dużo mi brakuje do Ciebie. Kilka rzeczy miałbym już zrobione więcej, ale po zakupieniu kilku elementów i dokładnym obejrzeniu okazuje się ,że są np. zadrapane lub uszkodzone minimalnie - i od razu rezygnuję z montażu, bo chcę aby było perfekcyjnie. Później takie uszkodzone elementy tylko by mnie wkurzały...
Ale wracając do Twojego auta - gratuluję raz jeszcze - jest fenomenalne. Takie rzeczy jak podwójne szyby, fotele z barkami, czy elektrohydrauliczna tylna klapa - marzą mi się, ale nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się je zdobyć i założyć.