No no nie dość że biała to prawie pełen wypas piękna jest niczym moje marzenie pozdro:D
PS: Moja też jest ze sosnowca a teraz wróciła w swoje strony
Ostatnio edytowane przez Picollo ; 14-11-2011 o 01:06
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Koła super, ale te pokrętła mi się jakoś nie widzą..
Witam
ładna
pozdrawiam ;)
Coś nowego :) AP przód, koła letnie styling 176 :) przy okazji podświetlane klamki z zewnątrz, hamulce z 750 :) i kilka innych wewnątrz typu trochę skóry na boczkach el zagłówki tył podwójne szyby, ale o tym później :)
![]()
Niektórych muszę zmartwić bo na żywo niestety wygląda duuuuużo lepiej :D :D :D :D
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 10-04-2012 o 17:05
Naprawdę świetna robota! Jest piękna.
Jeśli jednak mógłbym coś dodać od siebie to brakuje mi tylko Shadow-Line, jakieś 20mm dystansów i tak może trochę FL, choć to ostatnie niekoniecznie. Nawet te LEDy z tyłu jakoś nie przeszkadzają ;)
jest meeeega, aż zazdroszcze ;p
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
No felga świetna! Też bym shadow zapodał
P.S- Tuczi,każdemu doradzasz dystanse a może byś u siebie jakieś założył:D Ja bym nie wytrzymał bez nich na Twoim miejscu :p:p
Wydaje mi się że 20mm dystans przy tych felgach to już za dużo i mogło by wadzić o ranty. Shadow to rzecz gustu, a mnie bardziej leży chrom :) i uwierzcie że zdjęcia nie oddają nawet połowy wizerunku jak jest na żywo.