Robert ładnie działasz ;) Może bloga byś zrobił i wszystko w jednym miejscu zamieścił. Fajniej by sie oglądało :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Jak będę miał więcej czasu to tak zrobię :) . Narazie niestety wszystko z doskoku.
Czas zaktualizować trochę temat, opisywałem rzeczy w innych tematach i postanowiłem wrzucić wszystko tutaj.
A więc czas na trochę chromu:
Chromu z drewnem
listwy progowe :)
No i nowe koła na lato, niecierpliwią się bardzo na strychu i czekają na wiosnę :) choć coś mi mówi że do tych kół zagości z wiosną obniżenie przodu -35 AP
I bym zapomniał, mały gadżet na chłodne jesienne dni :)
Oczywiście to nie koniec polowań na gadżety, wiosna na pewno przyniesie jeszcze już zamówione podwójne szyby i.......
ach zostawmy to do wiosny :) :) :)
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 13-11-2011 o 13:27
Chromeline w środku jakoś nigdy mi nie leżał. Ale pozatym naprawdę bardzo dobrze to wygląda i podoba mi się bardzo;)
Może i ja się zmobilizuję i pokaże moje zabawy z wyposażeniem, bo non stop coś tam zmieniam i dokładam.
Lockbud , co to za pokrętła od nawiewów? może znajdziesz chwilkę przy niedzieli i zrobisz dokładniejsze foto , z daleka fajnie to wygląda.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No gratulacje, wygląda super! W porównaniu do normalnych pokręteł to nawet nie ma co porównywać ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Mega zmiany- podziwiać, chwalić :] "Białas" rośnie w siłę
pokrętła mega oryginalne, ale prędzej czy później i tak zmienisz panel :]
ps kombinowałeś z boczkami tak, żeby welurek w dolne partie poszedł w kolor dywanów ? jaki efekt ?
Moim zdaniem byłoby ciekawie
Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 13-11-2011 o 12:44
Pewność na każdym kilometrze ...
Robercik znowu zaszalał ;D.