Witam, mam pytanko co potrzeba do liftingu przodu e38 na 1999r????
chodzi mi o to co jest niezbedne i co mozna zaadoptowac z obecnej wersji zeby koszt nie byl za duzy-wersja mini
i wersja maksi-co bedzie potrzebne bez oszczednosci.....
Witam, mam pytanko co potrzeba do liftingu przodu e38 na 1999r????
chodzi mi o to co jest niezbedne i co mozna zaadoptowac z obecnej wersji zeby koszt nie byl za duzy-wersja mini
i wersja maksi-co bedzie potrzebne bez oszczednosci.....
Na początek rzetelne wypełnienie 5 pkt. regulaminu.... Zapraszam do działu Przedstaw się...
-------
W najtańszej opcji zmieniasz lampy i kierunki wraz z listwami pod nimi. Błotniki poddajesz przeróbce (wspawki pod kierunkiem), zmieniasz grill i to chyba wszystko. Oczywiście trzeba to jeszcze polakierować ;)
Jeśli chcesz zrobić to bardziej "na wypasie", zamiast spawać błotniki, po prostu kupujesz gotowe po lifcie, montujesz też nakładki na progi wraz z listwami na drzwi i błotniki. Jest na forum sporo osób, które mają taką ścieżkę za sobą. Pewnie zabiorą głos w dyskusji ;)
he he pytanie żeś strzelił...
w wersji mini.. Lampy przednie i kierunki.. trochę blachy do przeróbki błotników spawarka spray z farbą..
Do rzeczowej przeróbki..
lampy, kierunki, błotniki, nerki, progi, sterowanie pod klimą, dodatkowe dwie poduchy, komputery, czytniki navi, monitor, listwa na bagażnik (wersja chromline) telefon itd...
Myślę że przednie lampy, kierunki, pospawane błotniki do kierunków (przecież węższych), sterowanie pod klimą i progi skutecznie ogłupią publiczność.. :D
Oj, Kronos - jakby chcieć tak rzetelnie wymieniać, to Twoją listę należałoby pociągnąć jeszcze długo... :)
Z "grubszych" rzeczy - obydwaj z Sylwkiem pominęliście tylne lampy ;)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Jeszcze sterowanie od grzania foteli , zamiast kreciolka guziczek, pstryczek elektryczek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D i VIN po liftowy by sie przydal :) moze byc od Angolca , hahaha
A przeczytałeś dokładnie pierwszy post?Zamieszczone przez michal_5000
O tym wspomniał SEBEK. Poza tym w polifcie nie było pod klimatronikiem klawiszy na sztuki, tylko całe panele.Zamieszczone przez Intymny
A co ma dać zmiana VIN? W papierach tego nie zmienisz.
Ale z czytnikami navi to przesadziliście :) zarówno przed liftem jak i po lifcie występowały mk2
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Że niby pytanie było o "lifting przodu"?Zamieszczone przez sylwekk
Oki, ale jak już jesteśmy drobiazgowi - to wiele wymienionych pozycji dotyczyło "liftingu boków" a nawet "liftingu wnętrza"... ;D
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
No to jak tylko lifting przodu i jesteśmy drobiazgowi to poprzestańmy jedynie na lampach z przodu bo kierunki zakrawają już o lift rogu i boku ;D ;D Także podsumowując lift przodu to lapy i listewki pod nimi :D Kierunki będą tylko nieco niespasowane :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
DamiasO, ja bardzo proszę o nie przerysowywanie problemu ;D