Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
Swoją droga panowie to 7er jak sie nie chce ładowac kasy trzeba kupić malucha i tyle te auta potrzebuja gotówki bo sa bardzo nowoczesne ...
Zdzira 850I - bez obrazy ;)
Takie rozumowanie zawsze mnie załamywało...
Jakby nie spojrzeć człowiek kupuje za nie małe pieniądze swoje ukochane BMW, czy to e32,
e38 czy e65 a tutaj tak :
zaczyna automat ciągnąć albo jeczy jak głupi
silnik sie potyka albo go muli czy co tam jeszcze zapragniesz
pada turina
pada pompa wtryskowa
elektronika oraz wiele wiele innych i co mam z uśmiechem dojechać do aso i powiedzieć
Dzień dobry znowu sie zes***ało :D Bedąc przy tym w 7 niebie no bo przecież kupiłem bmw
auto które słynie z niezawodności, wypasu itd...
A na kiego h**ja nam wszystkim taki wypas w postaci nabijania kilometrów w tę i spowrotem do ASO??
Przecież nie ma co ukrywać że w Polsce jest jak jest i większość ludzi aut nie szanuje i skoro kupiłem 7emke powiedzmy i powoli zaczyna sie okazywać że wtopiłem i kupiłem strucla jakiegoś przeklętego a nie auto to chyba chcąc nie chcąc należy podtrzymać tradycje i jak najszybciej się auta pozbyć a nie wymieniać w nim wszystko co jest możliwe??
No chyba że komuś sprawia to przyjemność, ale ja wolę się rozejrzeć za chociaż odrobine zadbanym egzemplarzem a nie odrazu przesiadać sie na malucha......

Co do kolegi któremu padło e65 to miejmy nadzieje że kiedyś wyjdzie na jaw co tak naprawdę się stało.Może miała(znaczy sie napewno) cofany licznik, może najnormalniej felerna sztuka się trafiła..

Życze wszystkim wytrwałości i spadam bo musze jechać do ASO.... :what: :what: :what: