Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 116

Wątek: [ pozostale] SMIERC E65 4.5 PO 300 TYS KILOMETROW

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    Również uważam, że poprzedni właściciel zajechał Ci auto a jeszcze dodatkowo ten twój serwis... którego nawet nie skomentuje :P

Tu masz BMW 745 z przebiegiem 410.000 km i śmiga

http://www.moto.allegro.pl/item70903...a_allegro.html

I to jeszcze z początku produkcji (najbardziej usterkowe)
    Only E38

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    ;( Ja mam 312 tys w swoim E38, czy mam mu już kupić trumnę?? Bo tak z tego wynika. Co to kur... za serwis, każdy normalny sprawnie myślący mechanik powie Ci że jak auto kopic stojąc w korku czy nie to coś jest nie tak, nawet taki co naprawia Polonezy i Golfy II, a może warto powiedzieć że aż taki!! Często w ASO pracują lamerzy, praktykanci i innie debile co nie mają pojęcia o mechanice, i tak właśnie stało się w tym przypadku.

Druga sprawa to że auto było serwisowane cały czas w tym jednym serwisie i chyba więcej o tym pisać nie trzeba, skoro zbagatelizowali kopcenie to pewnie wiele innych spraw też.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Ten kto jeździł tą E65 z ogłoszenia to chyba z niej nie wychodził. ok 50000 w rok to już coś

A tak jak Sylwek7 wyżej napisał ten serwis chyba ma dosyć autoryzacji. Ja bym do samej centrali nasmarował na takich partaczy że hańbią markę.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar Volumax
    BMW
    Corvette C7, BMW BMW X6 40d, Jeep Grand Cherokee Summit
    Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Ten kto jeździł tą E65 z ogłoszenia to chyba z niej nie wychodził. ok 50000 w rok to już coś
    Przecież to średnio po 4 tyś miesięcznie nie wiem czemu ty się dziwisz. Jako handlowiec kiedyś jeździłem Polonezem i miesiąc w miesiąc robiłem 7,5 tyś km.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Dla mnie to jest trochę niewyobrażalne osiągnięcie. Bym musiał 2 razy w miesiącu do Monako jeździć ;D Trochę współczuje zawodowym kierowcom i przedstawicielom. No chyba że jak w przypadku tego z ogłoszenia E65
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    swoim pierwszym bmw zrobiłem 92 000km przez 1 rok jeżdżąc tylko po warszawie dodam że nie pracowałem jako taxi i nie jeździłem jako kurier

jak by paliwo było po 1zł za litr to pewnie teraz też bym tyle jeździł ograniczają mnie tylko zarobki

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !

Cytat Zamieszczone przez NikosWariat
    swoim pierwszym bmw zrobiłem 92 000km przez 1 rok jeżdżąc tylko po warszawie dodam że nie pracowałem jako taxi i nie jeździłem jako kurier

jak by paliwo było po 1zł za litr to pewnie teraz też bym tyle jeździł ograniczają mnie tylko zarobki

Chłopie musiał byś robić 255km dziennie po mieście - chyba lekko przesadziłeś :)

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    Cytat Zamieszczone przez NikosWariat

Chłopie musiał byś robić 255km dziennie po mieście - chyba lekko przesadziłeś :)
    niekoniecznie przesadzil bo z jednej strony wawy na druga i kilka kolek po zadupiach dookola miasta i uzbieralo by sie
    wiembo sam tyle i wiecej robie
    oststnio trasa dom-gdansk i 1000 ponad peklo w poltora dnia wiec 300km dziennie to zadna dziwna rzecz
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

No tak ale takie trasy robisz raz na jakis czas. Robie 100kkm rocznie i wiem ile jezdze. A pracuje jako przedstawiciel i jezdze po calej malopolsce i podkarpaciu. Wiec w zyciu nie uwierze ze ktos robi 92kkm po miescie i to zakorkowanym miescie :):)

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    No tak ale takie trasy robisz raz na jakis czas. Robie 100kkm rocznie i wiem ile jezdze. A pracuje jako przedstawiciel i jezdze po calej malopolsce i podkarpaciu. Wiec w zyciu nie uwierze ze ktos robi 92kkm po miescie i to zakorkowanym miescie :):)

eee tam jak nikosia kreci jazda w korkach to kto mu zabroni i 200 km zrobic ;D
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów