-
Zaawansowany Użytkownik
E32 750iL Shadow Line
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9196434
Co sądzicie o tej E32? Jak dla mnie cacuszko :) Szkoda że na jazdę 750 nawet w gazie to mnie średnio by było stać teraz :D
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja u siebie mam taki sam gaz jak wystawiający opisuje u siebie i jak widać na fotkach. Powiem szczerze - odpaliłem tą instalację może 2-3 razy... Muł robi się straszny. Ogólnie nie jeżdżę na gazie i nie polecam - a koszty paliwa wcale nie są wielkie, wiadrami paliwa nie pochłania.
Jakbym drugi raz brał 750.tkę to na pewno zanim bym zapytał o nią na forum, to wpierw poleciałbym żeby mnie ktoś nie uprzedził.
Jedynym minusem jak dla mnie (sugerując się fotkami) to jest jasna skóra... feee :P
No i samo to że LONG... na żywo robi wrażenie. Na alledrogo jest jeszcze biały LONG, nie wiem jak jest z nim technicznie, ale wolałbym białego longa z czarną skórą :]
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex:
BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
-
Zaawansowany Użytkownik
to jest moje autko, zakupione z myślą zrobienia z niej mega igły i doprowadzenia do ideału ale znika mi z pod domu auto służbowe i tym autem nie będzie mnie stać ,żeby kręcić ponad 2 tysiące miesięcznie na benzynie po mieście zwanym Wrocław. gdyby ktoś był zainteresowany to pisać na pw.
Uprawnienia umieszczania postów