Ale fajnie się to ciśnie jak przelecisz przez krawężnik to masz to głęboko bo wymiana zawieszenia kosztuje tyle co wahacz do naszych BMW ;D
Ale fajnie się to ciśnie jak przelecisz przez krawężnik to masz to głęboko bo wymiana zawieszenia kosztuje tyle co wahacz do naszych BMW ;D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
bez przesady, nawet ori amorki w pandzie wytrzymuje 40tys km max, a reszta wcale niejest taka tania
panowie.. wracajac do tematu..
jesli mi styknie to celuje w E39 ;)
I chyba najlepsze rozwiązanie. Nie najtańsze ale nie wiemy do jakiego pułapu chciałeś zjechać
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
i szybko sprzedaz.......... ja w210 z 96r za 10tys niemoge sprzedac, a gosc z komisu mowi ze e39 juz by poszlo z 3 razyZamieszczone przez 7ka
za dobre e39 trzeba dac tyle co za e38 wiec po co chcesz zmieniac auto? jezeli chcesz oszczedny samochod to polecam passata 1,9tdi w kombi pakowny i oszczedny
P.P.K.K
i wachaczyki w polsce co 5miesiecy pokolei po jednym, no i ogolnie juz niemoge patrzec na te passaty, jak wpada b4 to stuka, wali, smierdzi, klekocze i tylko czekam az te b5 tak zaczną wygladac, hrabia zobacz jacy ludzie jedzą passatem b4, za 5lat przesiadą sie do b5 :D chcet takich kumpli........... :hah:Zamieszczone przez hrabia81
Dobrze kolega Hrabia81 podsumował!
A ja bym jeszcze dodał, że jak by mnie cisło, to bym nawet fury nie szukał, albo wrocil do poldka na czas kryzysu. Co to za zmiana, z E38 na E39, jeszcze by się okazało finalnie, że droższa niż posiadanie nadal E38.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
W sumie tak chyba nie da się kupić nic lepszego jeżeli chce się na prawdę poczuć olbrzymią ulgę na portfelu ale kolega nie chce diesla a mogę się założyć, że już na pewno nie klekota od VW
mysle ze te 300 - 400 jest do opuszczenia
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vqwinueijidl
nie jest to tak piekne auto jak e38 ale jest rownie dobry..
co do Vw to zona jezdzi golfem 4 1.9 tdi 90ps wiec jeden klekot wystarczy