co sadzicie na temat tej babci ?? dosyc niska cena jak za opisywany stan, tak mi sie wydaje:)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9173524
co sadzicie na temat tej babci ?? dosyc niska cena jak za opisywany stan, tak mi sie wydaje:)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9173524
Jak za takie pieniadze to warto sie przyjrzec.
Moim zdaniem warta tych pieniędzy :D
Moim zdaniem nikt normalny za te pieniądze nie sprzeda sprawnego i wartego uwagi auta, szczególnie E23. Na dawce może by się i nadał, ewentualnie na skarbonkę pieniędzy, a i tak efekt końcowy będzie mierny.
Dodam jeszcze, że instalacja gazowa w silniku M30 to wg mnie porażka, jeszcze nie znam nikogo, komu by to chulało przyzwoicie.
Co wogóle robi gaz w takim samochodzie, dla mnie profanacja...
Za zadbane E23 trzeba dać przynajmniej 10 tyś lub więcej i dopieszczać, wtedy to ma jakiś sens, wiem, bo jak sam szukałem E23 to się naoglądałem ofert za pare tysi i wiem co mówie.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
E23 jest najpiekniejszą siudemką jaka kiedykolwiek wyszła :D
Możnaby ją obejrzeć ale ja osobiście radze Ci żebyś sobie odpuścił, gdyz tak jak kolega wyżej napisał nikt normalny za takie grosze dobrego auta nie sprzeda :hah:
Tym bardziej, że już ponad 3000 wejść na ogłoszenie ma :P
Only E38
A moze ten ktos nie jest normalny ;D Jednak okazje się zdażają.. jedyne co przemawia do mnie że jest z nim coś nie tak to ilość wejść na strone.. wczesniej tego nie widzialem.
wejscia na strone sa dlatego, ze pewnie cena byla niska, a mlodziez szuka czegos za pare zl... niestety link juz nieaktywny, moze ktos ma jeszcze foty tej E23 albo ogloszenie jest powtorzone...?
Przedni napęd jest dla dziewczynek!
E23 745i / 1980 r. / 3.2 turbo / 252 KM i inne modele :)
www.ClassicBMW.pl
Zduncio Ty jako miłośnik E23 i właściciel takiej perełki nawet niechciałbyś spojrzeć na tą z ogłoszenia :PZamieszczone przez zduncio
Only E38
spojrzeć można, zawsze to nowe doświadczenie jak można popsuć auto ;)) /jeśli faktycznie było coś z nią nie tak/Zamieszczone przez karwad
jeśli ktoś szuka kultowego BMW, np właśnie e23, e24, e28 lub każdego innego - także serwis (Raszyn) do codziennej jazdy albo jedynie na weekendy, to proszę, oto kontakt do właściwej osoby:
Adam Kunc
tel. 601 236 410
Przedni napęd jest dla dziewczynek!
E23 745i / 1980 r. / 3.2 turbo / 252 KM i inne modele :)
www.ClassicBMW.pl