Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Czy jest na forum Ktoś z Gdańska kto mógłby obejrzeć auto?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    No fakt wnętrze lekko znorane ale chłopaki opisywali jak można odrestaurować skórę ale to misja dla ambitnych.

PS. Nie rozumiem ludzi którzy sprzedają takie auta a nawet nie potrafią zapłacić głupich 150zł na myjni za karcher aby auto wyglądało dużo lepiej...
    Zgodze się z Kolegą że 150 zł to nie pieniądze przy sprzedaż auta tej klasy, ale z drugiej stron może to i lepiej że nie jest picowane, w sumie po tych zdjęciach nie da się stwierdzić czy siedzenia są zjechane, widać że w środku jest brudno to fakt. Tak jak ktoś na forum napisał siedzenia to nie problem można kupić nowe albo je odnowić. Najważniejsze żeby auto było sprawne i nie bite.

Czy myślicie że 300 tys km dla niej to dużo?
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Początkujący Użytkownik
    BMW
    narazie brak
    Witam
    Kojarze to auto z naszego forum, miał je użytkownik wojt i chyba sprzedał je jakiś czas temu. Pamietam to auto bo było kupione w Polsce i wojt chyba faktycznie robił w nim remont skrzyni i silnika. Nie znam byłego właściciela osobiście ani nie widziałem tego auta na żywo ale na 99% to jest to auto. NIestety z forum znikneły posty wojta ze zdjęciami.

zobacz tutaj:

http://forum.7er.pl/-auto-e38-kupie-...e38-vt6081.htm

Zapytaj grabola czy to na pewno to auto - bo pisał ze sie nią interesował. Oczywiste jest ze po przesledzeniu postów wojta nie będziesz wiedział co robił z nia ostatni własciciel ale zawsze bedziesz miał jakis pogląd co sie z autem wogołe kiedys działo
    Pozdrawiam

EDIT:

A to chyba obecny własciciel:

http://forum.7er.pl/witam-ponownie-t...ghlight=#77662

Ale ze mnie detektyw :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Nie wiem czy dobrze główkuje ale kupił je Kolega spinacz ????? Czy dobrze mi się wydaję?

Co sie stało z Kolegą wojt? Nie ma Go już na forum?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    narazie brak
    Tak to chyba auto Spinacza, co się stało z wojtem nie wiem ale chyba dawno tu nie zaglądał. Może ktoś z kolegów forumowiczów widział auto na żywo na jakimś spocie?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    No właśnie ale dlaczego nie ogłosił sprzedaży na forum? Trochę to dziwne że tak szybko je sprzedaje hmmm.

No i się dowiedziałem:

http://www.e38-wynajem.blogspot.com/

Piękne auto wszystko w porządku oprócz SILNIKA, kto śledził posty spinacza wiedział że auto ma problem z motorem. Rozmawiałem z Kolegą spinaczem osobiście i powiedział że nikt nie potrafił mu pomóc z silnikiem i szybko potrzebna była mu gotówka dlatego sprzedał go do komisu.

Vip Vip Awatar artas270
    BMW
    Bmw 740i 4.4l
    Pisz na priv do Spinacza.Poza komisem cena dużo niższa :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez artas270
    Pisz na priv do Spinacza.Poza komisem cena dużo niższa :)
    Dzwoniłem do Spinacza, sprzedał auto komisowi, pilnie potrzebował kasę. Niestety auto boryka się z problemami silnik - skrzynia i to mnie martwi.

http://forum.7er.pl/mechanika-wyciek...-vt7531,15.htm

Uszczelnił ale chyba nie wymienił odmy.

Vip Vip Awatar artas270
    BMW
    Bmw 740i 4.4l
    To szkoda prądu na to auto lepiej poszukaj czegoś innego

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    No niestety ale tak muszę zrobić, szkoda że auto ma taki feler poza tym jest ok. Pytanie tylko czy nie trafie na coś podobnego w innym aucie ( lub gorszego ), bo w tym przypadku auto było na forum i udało się dojść co i jak z nim się dzieje .

Poczytałem dziś trochę posty poprzedniego właściela Wojt - a, widać że dbał o auto jak tylko coś się działo to zaraz wymieniał. Też miał proeblemy ze skrzynią ale to naprawił i robili mu też rozrząd - ślizgacze. Czy myślicie że problemem tego auta może być ta cholerna odma?

Pozdrawiam

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    No fakt wnętrze lekko znorane ale chłopaki opisywali jak można odrestaurować skórę ale to misja dla ambitnych.

PS. Nie rozumiem ludzi którzy sprzedają takie auta a nawet nie potrafią zapłacić głupich 150zł na myjni za karcher aby auto wyglądało dużo lepiej...
    Zgodze się z Kolegą że 150 zł to nie pieniądze przy sprzedaż auta tej klasy, ale z drugiej stron może to i lepiej że nie jest picowane, w sumie po tych zdjęciach nie da się stwierdzić czy siedzenia są zjechane, widać że w środku jest brudno to fakt. Tak jak ktoś na forum napisał siedzenia to nie problem można kupić nowe albo je odnowić. Najważniejsze żeby auto było sprawne i nie bite.

Czy myślicie że 300 tys km dla niej to dużo?
    Jak prawdziwy przebieg to taki w sam raz na wiek i nie czarujmy się, że 10 letnie i starsze auta jeździły tylko w niedzielę do kościoła. Lepiej pewne 300k/km niż 220 na liczniku a w realu 500 i lepiej.

A jeżeli chodzi o mycie to sprawa indywidualna. Ja jak jechałem do gościa to zadzwoniłem 2 dni wcześniej aby się umówić i powiedziałem krótko, auto ma być czyściutkie! Nawoskowane, wymyta, czysta tapicerka bo ja jadę obejrzeć auto a nie brudasa. Po za tym na czyściutkim aucie lepiej widać mankamenty lakieru tak samo we wnętrzu widać prawdziwe zużycie skór i drewna. Jedyne co to silnik ma byś nie ruszany, dla estetyki można wilgną i suchą szmatką przetrzeć plastikowe elementy zabudowy silnika i nic więcej!
    A w ogóle kupuję limuzynę a nie golfa kombi do wożenia worków z cementem na budowę więc to czy auto jest ładnie przyszykowane świadczy o poziomie samego sprzedawcy.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów