sprawdź to na hamowni a subiektywne uczucia zostaw dla kobietSilnik mam bardzo mocny
sprawdź to na hamowni a subiektywne uczucia zostaw dla kobietSilnik mam bardzo mocny
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Zamieszczone przez NikosWariat
Sprawdzałem z innym 740i ( 4.0 ) automat ( mojego kolegi ), oba auta jechały na benzynie. Mój był szybszy - oczywiście różnice nie były ogromne, ale jednak szybszy.
A z hamowiną to masz rację warto sprawdzić.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
porównaj z takim samem autem a nie z innym
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Hmm z tego co widziałem to było takie samo bmw 740i a nie np 5 czy 3. Silniki fabrycznie mają tak samą moc wiec nie wiem w czym problem, oprócz lekko większego momentu.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
740i ma 400nM
740i 4,4 ma 420nM
740i 4,4 na vanosie 440nM
więc są to 3 rożne samochody i nie możesz porównywać swojego 4,4 na vanosach z 4.0
moc maxymalna może maja taka samą ale rozkład mocy nie , twój będzie miał największa moc średnia