........................
........................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 11:41
nie podobaja mi sie czarne felgi, a juz napewno nie w E38... ja bym sie napewno nie zamienil z tego wlasnie wzgledu...
a jesli chodzi o wymiary to powinny pasowac z E34 do E38 bo oryginalne felgi maja takie samo ET
czarna felga dobra jest i moze dac dobry efekt ale.. nie masz shadow-a a to juz troche sie moze grysc poza tym felgi z linku moim zdaniem bardziej do 5 niz 7 podchodza bo oscylują w sport design.. ale zawsze moeg sie mylic i mogło by wyjsc całkiem przyzwoicie ;)
Tyle ze chyba nie chodziło Ci o subiektywna ocene tylko chłodna kalkulacje czy sie opłaca zamiana?! ;)
pzdr
Mi też nie podchodzą te czarne. Ale te 18" piecioramienne sa miodzi-może je wymień :)
A jeśli chodzi o samą wymiane to Twoje sa ładniejsze ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
nie masz pewnosci czy nie sa czarne poniewaz np poszpachlowane i zamalowane na czarno zeby nie bylo widac bo i tak sie zdarza i wtedy lipa z polerki rantu np
Te czarne fele to felgi firmy CMS- nigdy w oryginale nie byly czarne. (Sam mialem ostatnio dokladnie takie fele do sprzedania- rant polerowany jest w nich seryjnie ;) )
p.s: Neuf skoro masz powypaczane pierscienie piasty na felgach to te fele niestety :( nadaja sie tylko na zlom- kolo ma ciagle bicie- zawieszenie dostaje w kosc jak i gwinty srub i ich gniazda wiec czym predzej wymieniaj felgi na inne bo skonczysz w rowie lub w lepszym przypadku bedziesz musial wymienic pol zawieszenia auta... lepiej ich nikomu nie wciskaj bo byc moze przez nie bedziesz mial kogos na sumieniu ;)
p.s2: koles od tej E34 niby pasjonat a nie wie nawet jak spoilery E34 M5 wygladaja ;D
Zderzak wisi w dol, maska nie pasuje no i kolo lewe cofniete o 2 cm :D
taka "Polska igla"... ;D
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
.......................
jest jeszcze jeden sposob, roztaczasz wnetrze felgi o jakies 3mm i wkladasz piersien centrujacy, taki jaki dajemy do kazdej sprzedanej felgi w pracy :-)
..........................
h.j wie jak, zadzwonią jak podejma decyzje, gosc powiedzial ze dzisiaj jestem przedostatnia osobą a zamna jest jeszce 40 osób!!! niewiem co bedzie, tak czy nie i tak zadzwonią, a przetoczą??? w bielsku wiem gdzie a w bialym ty bardziej powinienes sie orientowac, przetaczasz na obojetnie jaki wymiar, dzwonimy do inbud-faro a onie przysla za friko aluminiowe pierscienie na wymiar wew i zew jaki chcesz