Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
Witam

Jednego "dawcę" 750iL upolowałeś mi z Głuchołazów, miałem po niego jechać ale mówiąc szczerze to auto było już tak ZMŁUCONE że nawet jako dawca nie rokowało najlepiej.
Jedno jest pewne - żaden element blacharski z tego auta nie kwalifikował się do użycia bez ingerencji lakiernika, a to już mnie dość mocno zestudziło. Sporo widziałem, ale ten egzemplarz to wyjątkowy koncert korozji (słabe blachy po lifcie) oraz ogólnego zaniedbania.

Generalnie ten long (1993-09-29) posiadał:

EDC, 2xAIR Bag, elektrycznie regulowaną kolumne kierownicy, grzane siedzenia i kanapę w elektryce, PDC, telefon którego nie było oraz fabryczny Xenon który też ktoś ukradł i padniętą skrzynię. VIN tego pojazdu to DC60132 :D
Ma jeszcze podgrzewaną przednią szybe, manualna rolete z tyłu, audio 8 głośników oryg. nokia + wzmacniacz(ładnie gra), hak, dociąganie tylnej klapy, podwójne szyby - wszystkie ori. Cena tez troche upadła bo wyjściowa była dla mnie nie do przyjęcia ;] A jako ciekawostke powiem że koledzy kupili ją za 800zł, zarobili troche na niej(katy felgi itp.) i sprzedali dalej.. to sie nazywa okazja ;) Niedługo też bede badał silnik i dam znać co z tego wyszło.

Części blacharskie no nie da sie ukryć że są do wyrzucenia, zobacze jak cała buda i jak okaże się że warto to przełoże od swojej, inne są tylko tylne drzwi. Ale tak jak pisze, musze ją dokładnie obejrzeć.