Bardzo fajna bema a masz tam pełne bc już?
Do pełni szczęcia dla mnie bylo by 4.0 w L :P
Ale i tak jest super małoo takich.
Bardzo fajna bema a masz tam pełne bc już?
Do pełni szczęcia dla mnie bylo by 4.0 w L :P
Ale i tak jest super małoo takich.
Jak ktoś kiedyś pięknie ujął przy innej ale również fajnej 7er typowa napadówka rozjeżdża kota na raz heh nie no fajnie odszykowana a felgi to Remotec?
Marecki a przy skręcaniu koła nie trą o przednie blotniki?...Tak bardzo nisko to wygląda...niedawno tutaj gośc sprzedawał Ładne,obnizone MB ale wlaśnie przednie błotnki na środku miał az wygięte i przyrdzewiałe bo koło poniszczyło mu to skutecznie i zdarło farbę...właśnie z powodu nadmiernego obniżenia...ale widzę,że u Ciebie chyba wszystko OK.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Siemankoo ;)
Czasem lekko obetrze ale to jak się zapomnę, przód jest niski i niestety miękki. Możliwe ze na wiosnę będzie twardszy :)
Witam swietne autko pozdrawiam
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
dobra czarnula...Do następnego zlotu %%:p
godnie, godnie, bardzo godnie :D
Kawał pracy, kawał DOBREJ pracy!
Gratuluję!
Mały update. Moja ślicznotka dostała dzisiaj piękny welur do bagażnika, oczywiście poliftowy czyli na klapę też. Nie zabrakło również gumek na podłogę bagażnika :) Jest miejsce na zmieniarkę, zmieniarka też jest ale jeszcze w piwnicy. Oto jak to wygląda:
Oprócz tego, spełniłem swoje największe marzenie dotyczące 7er, oprócz lamp z białym kierunkiem. Kierownica drewniana - jasiek i kierownica są BMW, ale wydaję mi się że Alpina obszyła poduche, wygląda bardzo solidnie. A więc tak było przed:
A tak jest teraz:
Uploaded with ImageShack.us
Kiepskie zdjęcia, także poczekajcie aż powiecie że nie pasuje kolorystycznie :) Lepsze foty będą jak dokończę dokładanie innych rzeczy, mam nadzieję że uda mi się w przeciągu tygodnia.
Oprócz tego 7 dostała dywaniki gumowe na przód, nakrętki wentylków z napisem BMW i ori breloczek "7" :D
Komentarze mile widziane, zarówno negatywne jak i pozytywne :)
Ostatnio edytowane przez Marecki7er ; 04-01-2012 o 16:57
w podpisie masz 777MM a na fotce 753MM?
Poza tym kiera wygląda fantastycznie, choć mile widziane są ładniejsze fotki. Wentyle:D zapodaj fotki.