Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 25 z 25

W±tek: [ elektryka] 750i Brak pr±du, zamek, nie mo¿na wej¶æ do wozu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    To innej rady ni¿ majdrowanie kluczykiem w prawych drzwiach nie widzê - ale TYLKO na podniesionej klamce!

Mo¿esz sprawdzic od spodu, ale w E32 nie przypominam sobie ¿eby by³ plus g³ówny - taki w miarê ³atwy do podania. Jest taki, ale w E38 750i ;(

Ciekawe czy jest doj¶cie do linki od maski nad lewa przednia lamp±. Nie próbowa³em metody, ale w E32 jest tylko jeden zamek w masce ;) Mo¿e masz jakiegos kumpla z E32/34 ¿eby potrenowaæ?
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    '92 E32 M70
    Sk±d
    Wroc³aw
    Z e32 mam, ale chlopak akurat w Brnie na wyscigach motocyklowych smiga do niedzieli. Innych - brak. Coraz bardziej opcja cegly wydaje mi sie natomiast kuszaca ;). Tak samo, jak ogloszenie pt "zamienie" :) na 730/35 z gazociagiem oraz w podobnym stanie i o podobnym wyposazeniu.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    Ciekawe czy jest doj¶cie do linki od maski nad lewa przednia lamp±. Nie próbowa³em metody, ale w E32 jest tylko jeden zamek w masce ;) Mo¿e masz jakiegos kumpla z E32/34 ¿eby potrenowaæ?
    Spróbuj tej metody - jak ci siê uda to na ¶rokdu przy podszybiu masz klemê do podpiêcia zewnêtrznego akumulatora lub prostownika (dawcy pr±du).

Ewentulanie jako ostateczno¶æ pozostaje Ci "fachowiec" od odchylenia drzwi i "asystentem" poci±gniêcie klamki od przedniej maski.
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E38
    Sk±d
    Zielona Gora
    Mi sie wydaje ze tu nie ma co kombinowac tylko przod autka do gory plastiki zdjac i podpiac kabel plusowy za pomoca tkz "krokodylka" od prostownika do alternatora a minusowy do blachy i jesli to akumulator to fura otwarta max 15 min pracy zadnych nerwow.
    Kiedys z kolesiem zrobilismy tak w e34 gdy na miescie padl aku.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32
    Sk±d
    olsztyn
    a ja wtr±ce swoje 2 grosze :)

wyrwij kratke/ta os³one plastykowa od lamp od strony kierowcy ( mocowane na dwóch plastykowych ko³eczkach, jak juz wyrwiesz to masz dostêp do zamka klapy, czym¶ zagiêtym poci±gniesz i z banki ( dzis testowa³em jak wyjmowa³em lampy ) plastyk dozo nie kosztuje i sam sobie go zmienisz....

chyba najmniej pracoch³onne i najtañsze rozwi±zanie

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •