Pokaż wyniki od 1 do 10 z 187

Wątek: Jaki kupic telefon komorkowy?????

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Ja korzystam z Iphona od wielu lat, pierwszym był 3GS i co dwa lata zmiana na aktualny model, więc miałem każdą generację. Obecnie mam 7 zwykłą. Dla mnie zaletą jest przedewszystkim jakość wykonania tych telefonów, nic nie trzeszczy nie piszczy, następnym plusem jest stabilność i szybkość systemu operacyjnego. Na kilka lat użytkowania syruacji gdzie telefon się zawiesił czy trzeba było go resetować było może z 5... chcę zrobić fotkę, wyciągan telefon z kieszeni i ją robię, nie muszę czekać aż aparat się "załaduje itp itd", kolejny plus to zdjęcia, Iphone 6 robił super fotki, ale w 7 jest już miazga, dodatkowo filmy w 4K i inne bajery.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
    Ja korzystam z Iphona od wielu lat, pierwszym był 3GS i co dwa lata zmiana na aktualny model, więc miałem każdą generację. Obecnie mam 7 zwykłą. Dla mnie zaletą jest przedewszystkim jakość wykonania tych telefonów, nic nie trzeszczy nie piszczy, następnym plusem jest stabilność i szybkość systemu operacyjnego. Na kilka lat użytkowania syruacji gdzie telefon się zawiesił czy trzeba było go resetować było może z 5... chcę zrobić fotkę, wyciągan telefon z kieszeni i ją robię, nie muszę czekać aż aparat się "załaduje itp itd", kolejny plus to zdjęcia, Iphone 6 robił super fotki, ale w 7 jest już miazga, dodatkowo filmy w 4K i inne bajery.
    i na czym oglądasz te filmy 4K?
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów