Pokaż wyniki od 1 do 10 z 187

Wątek: Jaki kupic telefon komorkowy?????

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    A niby czemu?
    Czym tak rzadzi?
    tym że wywalił wejście na słuchawki?
    Tym może że wszyscy mają slot na 2 karty a on nie?
    Tym w końcu że żeby korzystać z niego trzeba mieć najlepiej kompa z jabłka? bo przerzucenie muzyki z normalnego kompa czy z tel na tel to problem?
    A może tym że to prestiż?

Naprawde szczerze nei kumam tych zachwytów nad tym sprzętem.

Innowacyjny to jest Xiaomi bo robi mega nowoczesne tel, podobnie Huawei który już samsunga przegonił ale jabłko?
    Jedyne co robi i czym rządzi to cenami na tel :) bo nie ważne ile powiedzą ludzie kupują :)bo to jest cool i trzeba mieć :)
    Stereotypy podobnie jak to że bmw jeżdzą dresy i mafia
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    A niby czemu?
    Czym tak rzadzi?
    tym że wywalił wejście na słuchawki?
    Tym może że wszyscy mają slot na 2 karty a on nie?
    Tym w końcu że żeby korzystać z niego trzeba mieć najlepiej kompa z jabłka? bo przerzucenie muzyki z normalnego kompa czy z tel na tel to problem?
    A może tym że to prestiż?

Naprawde szczerze nei kumam tych zachwytów nad tym sprzętem.

Innowacyjny to jest Xiaomi bo robi mega nowoczesne tel, podobnie Huawei który już samsunga przegonił ale jabłko?
    Jedyne co robi i czym rządzi to cenami na tel :) bo nie ważne ile powiedzą ludzie kupują :)bo to jest cool i trzeba mieć :)
    Stereotypy podobnie jak to że bmw jeżdzą dresy i mafia
    Rządzi jakością wykonania i stabilnością systemu, podczas gdy Android uruchamia aparat, ja Iphonem jestem już po zrobieniu dwóch zdjęć. Po co mi slot na drugą kartę sim, gdy i tak nie mam drugiego numeru? Wywalili wyjście na słuchawki, ale w komplecie dostajesz mini przejściówkę więc i tak podłączysz wszystko z jackiem 3.5mm. A ze zwykłym komputerem i przerzucaniem muzyki to żaden problem, nie trzeba mieć komputera apple

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
    Rządzi jakością wykonania i stabilnością systemu, podczas gdy Android uruchamia aparat, ja Iphonem jestem już po zrobieniu dwóch zdjęć. Po co mi slot na drugą kartę sim, gdy i tak nie mam drugiego numeru? Wywalili wyjście na słuchawki, ale w komplecie dostajesz mini przejściówkę więc i tak podłączysz wszystko z jackiem 3.5mm. A ze zwykłym komputerem i przerzucaniem muzyki to żaden problem, nie trzeba mieć komputera apple

Jak Ty będziesz łapał ostrość w IP7 to Xiaomi Mi5S Plus już będzie po zrobieniu zdjęcia. Telefon wart 50% IP7 :)
    Z własnego doświadczenia mówię. Ze 2 tygodnie temu z 30 min testów z sąsiadem robiłem i jego IP7 poległ straszliwie we wszystkich możliwych testach szybkości i innych funkcji....
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów