Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 187

Wątek: Jaki kupic telefon komorkowy?????

Początkujący Użytkownik Awatar proximus
    BMW
    E37
    Telefony Microsoftu są naprawdę warte uwagi :)
    Jego usta poruszały się, wypowiadając bezgłośnie obietnicę, którą słyszał tylko on sam

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez darekbb Zobacz posta
    Ja mialem galaxy s3 - bylem bardzo zadowolony, galaxy mega 6,3 trochę sie czasem wieszal i 2 razy go rozwalilem, wiec generalnie nie polecam bo jest troszkę jednak zbyt duży, optymalnie uważam ze 5.5 cala jest najlepszym rozwiązaniem. Teraz rozgladam sie na galaxy J5 albo J7
    Tylko że s3 ma 4.8" wiec jest za duży a 5.5 jest optymalny?

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Tylko że s3 ma 4.8" wiec jest za duży a 5.5 jest optymalny?
    Gdzie napisałem że s3 jest za duży? Napisałem ze galaxy mega, że jest za duży, ma 6,3 cala.

Wracając do tematu wziąłem w końcu j3, i poza tandetnymi plastikami rodem z butelki coca-coli jest ok. Microshitu nie chce nawet widzieć - miałem okazję mieć w ręce parę minut i krew mnie zalewala

Początkujący Użytkownik Awatar meart12
    BMW
    E37
    iPhone według mnie rządzi :)
    Z nim będziesz szczęśliwsza Dużo szczęśliwsza będziesz z nim Ja cóż- włóczęga, niespokojny duch Ze mną można tylko pójść na wrzosowisko I zapomnieć wszystko

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    A niby czemu?
    Czym tak rzadzi?
    tym że wywalił wejście na słuchawki?
    Tym może że wszyscy mają slot na 2 karty a on nie?
    Tym w końcu że żeby korzystać z niego trzeba mieć najlepiej kompa z jabłka? bo przerzucenie muzyki z normalnego kompa czy z tel na tel to problem?
    A może tym że to prestiż?

Naprawde szczerze nei kumam tych zachwytów nad tym sprzętem.

Innowacyjny to jest Xiaomi bo robi mega nowoczesne tel, podobnie Huawei który już samsunga przegonił ale jabłko?
    Jedyne co robi i czym rządzi to cenami na tel :) bo nie ważne ile powiedzą ludzie kupują :)bo to jest cool i trzeba mieć :)
    Stereotypy podobnie jak to że bmw jeżdzą dresy i mafia
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    A niby czemu?
    Czym tak rzadzi?
    tym że wywalił wejście na słuchawki?
    Tym może że wszyscy mają slot na 2 karty a on nie?
    Tym w końcu że żeby korzystać z niego trzeba mieć najlepiej kompa z jabłka? bo przerzucenie muzyki z normalnego kompa czy z tel na tel to problem?
    A może tym że to prestiż?

Naprawde szczerze nei kumam tych zachwytów nad tym sprzętem.

Innowacyjny to jest Xiaomi bo robi mega nowoczesne tel, podobnie Huawei który już samsunga przegonił ale jabłko?
    Jedyne co robi i czym rządzi to cenami na tel :) bo nie ważne ile powiedzą ludzie kupują :)bo to jest cool i trzeba mieć :)
    Stereotypy podobnie jak to że bmw jeżdzą dresy i mafia
    Rządzi jakością wykonania i stabilnością systemu, podczas gdy Android uruchamia aparat, ja Iphonem jestem już po zrobieniu dwóch zdjęć. Po co mi slot na drugą kartę sim, gdy i tak nie mam drugiego numeru? Wywalili wyjście na słuchawki, ale w komplecie dostajesz mini przejściówkę więc i tak podłączysz wszystko z jackiem 3.5mm. A ze zwykłym komputerem i przerzucaniem muzyki to żaden problem, nie trzeba mieć komputera apple

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
    Rządzi jakością wykonania i stabilnością systemu, podczas gdy Android uruchamia aparat, ja Iphonem jestem już po zrobieniu dwóch zdjęć. Po co mi slot na drugą kartę sim, gdy i tak nie mam drugiego numeru? Wywalili wyjście na słuchawki, ale w komplecie dostajesz mini przejściówkę więc i tak podłączysz wszystko z jackiem 3.5mm. A ze zwykłym komputerem i przerzucaniem muzyki to żaden problem, nie trzeba mieć komputera apple

Jak Ty będziesz łapał ostrość w IP7 to Xiaomi Mi5S Plus już będzie po zrobieniu zdjęcia. Telefon wart 50% IP7 :)
    Z własnego doświadczenia mówię. Ze 2 tygodnie temu z 30 min testów z sąsiadem robiłem i jego IP7 poległ straszliwie we wszystkich możliwych testach szybkości i innych funkcji....
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    iphone to drogi badziew bez zalet i tyle w temacie

Zaawansowany Użytkownik Awatar JustBringIt#
    BMW
    E38 728iA 99'

Jako, że pracuję w branży mogę się wypowiedzieć - iPhone jest dla "wyznawców" bo nie reprezentuje sobą już prawie nic... wystarczy zobaczyć poprzednią wersję "6s", która po roku (czyli po gwarancji) miała już uszkodzony moduł dźwięku/mikrofonu w bardzo wielu przypadkach.

Ostatnia udana wersja to 5s oraz SE, reszta słabo wypada - oczywiście nie mówię, że 100% się psuje jednak jest to częste zjawisko.

Co do Xiaomi - super sprawa, tylko ten, o którym pisze Bezi nie jest na nasz rynek co za tym idzie - nie ma gwarancji w Polsce gdyby coś się stało. Dodatkowo nie mają pełnego spolszczenia w wielu przypadkach co jest małym dyskomfortem przy korzystaniu.

Co do Samsungów - są OK, tylko mają wyświetlacze SuperAMOLED, które są podatne na wypalanie matryc - jak ktoś jeździ np. z nawigacją lub bardzo często korzysta z telefonu to po 2-3 latach (lub szybciej) zacznie się jeden ekran na drugi nakładać - taki jakby cień tylko innego tła xD Tak poza tym - są ok.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 06-03-2017 o 12:24

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez JustBringIt# Zobacz posta
    Jako, że pracuję w branży mogę się wypowiedzieć - iPhone jest dla "wyznawców" bo nie reprezentuje sobą już prawie nic... wystarczy zobaczyć poprzednią wersję "6s", która po roku (czyli po gwarancji) miała już uszkodzony moduł dźwięku/mikrofonu w bardzo wielu przypadkach.

Ostatnia udana wersja to 5s oraz SE, reszta słabo wypada - oczywiście nie mówię, że 100% się psuje jednak jest to częste zjawisko.

Co do Xiaomi - super sprawa, tylko ten, o którym pisze Bezi nie jest na nasz rynek co za tym idzie - nie ma gwarancji w Polsce gdyby coś się stało. Dodatkowo nie mają pełnego spolszczenia w wielu przypadkach co jest małym dyskomfortem przy korzystaniu.

Co do Samsungów - są OK, tylko mają wyświetlacze SuperAMOLED, które są podatne na wypalanie matryc - jak ktoś jeździ np. z nawigacją lub bardzo często korzysta z telefonu to po 2-3 latach (lub szybciej) zacznie się jeden ekran na drugi nakładać - taki jakby cień tylko innego tła xD Tak poza tym - są ok.

Serwis jest.
    Gwarancyjny dla strony ibuygou.com
    pogwarancyjny dla wszystkich

https://micenter.pl/

Spolszczenie w 100%.
    Dostepny telefon fakt że przez internet ale w 3 dni w domu z pominieciem VAT-u....wysyłka z Uni Europejskiej...czy tam cła też.

Serwis we Wrocławiu.
    Korzystałem. Telefon kupuje nawet na Alieexpress lub jak nie chce gwarancji z Chin to nej własnie stronie. Mogę sam zainstalowac pełną wersję polska...lub za 70zł we Wrocławiu w kilka godzin mi to robia właśnie.

Mega plusem jest COTYGODNIOWE aktualizacja...mega sprawa...na bieżąco są bugi naprawiane.

Zgosiłem problem z routerem WIFI i telefonem poprzez apke na telefonie...po 2 tygodniech łatka dla routera została wysłana :)

Masz to w Apple? :D :D
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów