Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Witam.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Witam..

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Witam
    Ja właśnie mam 3,5 na manualu i jestem baardzo zadowolony.Spalanie niezbyt wygórowane a osiągi przyzwoite.Mogę Ci zdecydowanie polecić to połączenia silnika ze skrzynią.
    Fakt że teraz kupując e32 patrzyłbym za 4.0.
    Jeśli chcesz włożyć gaz do auta to o V12 zdecydowanie zapomnij.Chyba że sekwencje ale to przewyższy wartość auta.
    Generalnie każdy silnik w e32 jest dobry więc lepiej patrz na stan a nie na silnik.Z każdego będziesz zadowolony ;)
    Pozdr.

Witam Kolegę w naszych szeregach ;) ,tak jak przedmówcy - przywitanie extra ;D życzę udanego zakupu e32,a potem radości z urzutkowania :] i jak możesz i nie sprawi to tobie problemu to wrzuc fote do awatara, abysmy mogli Ciebie poznac :D

Witam :papa:
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    Witam :)
    I kupuj 7 tylko w automacie :P

Pozdrawiam :papa:
    Only E38

Vip Vip
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    Witam serdecznie

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735
    Witam kolegę serdecznie i cieszę się ze chcesz zasilić nasze szeregi kolejną e32 :viva:

Jeżeli koledzy jeszcze Cie nie przekonali to powiem Ci jakie jest moje zdanie na temat sprawnego poruszania się e32.
    Sam kupiłem to autko właśnie z motorem 3,5L i manualem.Powiem Ci że początkowo wrażenia były niesamowite ale później doszedłem do wniosku, że były one potęgowane przez uszkodzony tłumik, który sprawiał że myślałem że jade nie wiadomo ile....
    Jednak prawda jest taka, że autko w takim zestawieniu porusza się dosyć sprawnie ale po ok 2 tygodniach zaczeło mi czegoś brakować.. Czego??No właśnie... Człowiek dochodzi do wniosku że "mogłoby" się to ruszać troche żwawiej.
    Myśle że teraz celowałbym w 4.0L no i :pada: AUTOMAT :pada:
    Myśle że takie zestawienie byłoby wystarczająco zadowalające.
    Jedno słowo na temat automata. Jeździłem automatem od kolegi też e32 3.5 i który twierdził że jego auto jest naprawde szybkie.
    Jednak kiedy wsadziłem go do mnie to sam doszedł do wniosku, ze coś z tym automatem trzeba zrobić... Ale osobiście polecam automata tylko trzeba się nim zaopiekować w pierwszej kolejności.....

Ufff... to tyle ode mnie.
    Powodzenia :papa:

Początkujący Użytkownik
    witam ipozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Witam :)
    Co prawda posiadam e38 ,ale nie o kaste mi chodzi a o silnik jaki się w niej znajduje-chodzi mi rzecz jasna o jednostke napędową 4.0 w automacie ,który również był montowany w e32-jestem z niego naprawdę zadowolony i naprawdę polecam :)
    Dodam jeszcze że poprzednie auto to też było BMW tyle że e36 1.8 -moc nie jest w żadnym stopniu porównywalna ,więc trzeba się z tą mocą oswoić -o ile wybierzesz tą jednostkę(4.0 automat),tym bardziej ,że będzie to Twoje pierwsze auto ;)
    Powodzenia w poszukiwaniach godnego uwagi nabytku -pozdrawiam :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    chciałbym :)
    Myślę i myślę i wymyśliłem (często kończy się to w moim wypadku źle więc proszę się nie śmiać i sprowadzić na ziemię w razie potrzeby) że patrząc po ogłoszeniach to łatwiej kupić E32 750 niż 740. Czytając forum dochodzę do wniosku że V12 to nie jest aż taki nieposkromiony smok pod względem spalania. To wszystko sprawia że zaczynam zastanawiać się nad 750 jeśli dłuższy czas nie kupię 740.

Tak jak pisałem wcześniej auto kupię albo z dobrym i dobrze założonym gazem albo sam taki założę. Zakładam że instalacja do V12 to koszt dwóch instalacji do R6 + robocizna dobrego fachowca.

I tu mam pytanie: czy 750 może (poza spalaniem) zaskoczyć jakimiś wielkimi kosztami w porównaniu z tym co może wyskoczyć w innych E32?

Cholera im dłużej na tym forum jestem tym większe pojemności mi chodzą po głowie :D

Uprawnienia umieszczania postów