Zamieszczone przez miglanc153
A te osiągi to z kick-down czy bez? I na jakim trybie skrzyni (S/E) ?Zamieszczone przez maciej730
Zaraz będzie tu licytacja.....
a moja bunia na 5 to 230 idzie ;D
Zamieszczone przez miglanc153
A te osiągi to z kick-down czy bez? I na jakim trybie skrzyni (S/E) ?Zamieszczone przez maciej730
Zaraz będzie tu licytacja.....
a moja bunia na 5 to 230 idzie ;D
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
m manualu......![]()
Zamieszczone przez Hubertus7er
Na manualu oczywiście. A V max 245km/h kola 17 cali 235/45 oponki ;)
m60b30 z dyfrem 3.16 ( czyli fabryczny ) na 1-50/h , 2-100/h ...
stary temat ale chciał bym odświeżyć mam e32 m60b30 w manualu i chciałbym założyć dłuższy dyfer u mnie 3.16 czy 3.15 jaki polecacie i jesli mam ASC+T to mogę zakładać ze szperą?? i ost pytanie co muszę zmienić by założyc most z 740 2.94??
czyli sam środek??
dzieki jarek:) teraz szukanie mostu 2.94:)
Witam
Na wstępie : mam nadzieje ze nie jest to zbytni OT.
Mój mechaniki jest na etapie usuwania nieszczelności z dyferencjału i zadał mi pytanie czy chce ori uszczelniacz za 120 zl czy zamiennik za 40 zł - określił że nie da 100% gwarancji że ten drugi będzie trzymać. Moje pytanie czy jest duża różnica w produktach takich jak uszczelnienie ( uszczelka ? ) Dyferencjału ? Nie jest to kolosalna różnica cenowa tylko na ori trzeba poczekać dłużej trochę a ja już nie mogę się doczekać gotowego auta. Jako kompletny laik w tematyce mechaniki / części proszę o pomoc.