Działaj, działaj poczekamy i chętnie zobaczymy!!! tylko powiedz kiedy koniec ;D ;D
Działaj, działaj poczekamy i chętnie zobaczymy!!! tylko powiedz kiedy koniec ;D ;D
Wiesław, Masta na punkcie swojego 740iLA ma to samo co każdy z nas - przewlekłe zapalenie mózgu z przerzutami na portfel ;DZamieszczone przez komando
Masta, koniecznie musisz znowu wpaść na jakiś bielanowy spocik. Dawnośmy się nie widzieli ;)
Powiedzcie tylko kiedy ... A będę :P Fakt dawno mnie tam nie było a niejednokrotnie odnosiłem się z zamiarem :P
no ładnie ładnie... zajmponowałeś mi 740 to jest to!
co prawda ja mam w d ale 2x turbo.. ile koników ma twój silniczek?
Standardowo 286 KM. Zrobiłem dolot na zestawie k&n i wydech ale wątpie szczerze aby to zwiększyło moc.
Jak nie KM to NM musi cos dac :)
Fachowy sprzęt :) A z tą anteną to nie wiem o co chodzi, bo ja tez miałem 2 telefony a antenę miałem na dachu z tym podwójnym pipsztykiem. Tylko że moja była z września 2000 już na szerokiej navi, więc może to tez ma coś do rzeczy
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
A co z tą antenką??? :) U mnie jest identyczna i dwa telefony. Sterczy jak.......;) ale wszystko działaZamieszczone przez Jey
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
Mały pokaz po kilku przeróbkach... Docelowo na tylną klape wleci jeszcze skromna loteczka, dystanse na tył 1,5 cm, regeneracja przedniego fotela i autko bedzie jak z salonu :P
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Ar1xAi-mQpo
Ładniusia..dzwięk też mi się podoba.
Dawaj dalej z pracami...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."