mnie w to prosze nie mieszac :D :D :D :D
ja u dziadka w duzym fiacie sprezyny obcinalem jak mialem 10lat...buhahahahahaha :D :D :D :D
ps.Tak sprezyny AP Sportwerke sa dedykowane do 725,728,730,735,740 na 100% zapewne niemmieccy inzynierowie sprawdzili dokladnie jak zachowuje sie sprezyna w e38 w kazdej wersji silnikowej i pod kazdym obciazeniem...inaczej nie dostala by TUV.
ja bym nigdy w zyciu na 7er nie obcial sprezyn powod/przyklad jak bylem w polsace z przyzwyczajenia zapiernilalem po jakies drodze na obrzezach olsztyna i tuz za zakretem bylo lekka gorka a za nia ostro w dol uwierzcie lub nie ale wyjebalo mnie w powietrze....jechalem z zona moze potwierdzic.....teraz pytanie co by bylo jakbym mial obciete sprezyny ktore dobrz nie siedza na gornym lub dolnym mocowaniu?
1.Nic bo mam jeszcze dostepne 3 zycia.......hmmmmmm nie?
2.sprezyna by wyskoczyla z mocowania spadl bym kolami na ziemie,zgial amor,urwal mocowanie,zabil siebie i zone i jeszcze rodzicow w koszta wpedzil.....
no nic to tylko moje zdanie nikt nie musi sie zgadzac z nim pozdrawiam. :medit: :medit: :medit: :medit: :medit: :medit: :D :D ;) ;) ;)

Odpowiedz z cytatem