Cytat Zamieszczone przez Damias
Cytat Zamieszczone przez krzywy191
ja dzisiaj dla kumpla "podciołem" sprezyny, mowil ze niema nic do stracenia, i wyszlo ladnie, komfort identyczny a auto stoi nizej, nawet tylnich amorkow nietrzeba demontowac, zaraz pewnie zostane wysmiany ale naprawde wyszlo ladnie i dobrze, a koszt 0.7 tequila dlamnie :D + pare cytryn
Może tylne to jeszcze można podciąć bo są na całej długości takie same ale chyba nie przednie które mają mniejszą średnice na końcach a większą w środku :/ Chyba że to auto miało wszystkie sprężyny jednakowe :D Bo wogóle o jakim autku mowa? ;D
o e38 damias i jak sie przyparzysz to 1.5 zwoju jest identyczna, obcinasz 0.5 i jest malinka, uklada sie super, auto stoi 3cm nizej, nic niedobija itp, ogolnie mysle ze duzo wiecej szkodzimy zakladajac sprezyny przykladowo "jamexa" gdzie napewno material i odolnie wykonanie jest przynajmniej 2 krotnie gorsze niz ori, kolega chcial sprawdzic co wyjdzie a ja czy dam rade to dobrze zrobic, no i wyszlo, nic niema do stracenia (bo jak niewyjdzie to i tak kupi nowe) a wyszlo normalnie, dam ci auto, mozesz ogladac i nic niezobaczysz jestem pewien w 100% ze jest to duzo bezpieczniejsze niz zakladanie jakiegos "syfu" z allegro,