No i cała natura Beziego została obnażona :D
No i cała natura Beziego została obnażona :D
Tu było już dużo lepiej ... słupek
![]()
cdn. ;D
Gra muzyka
W kazdym badz razie wynik poszedl w swiat
Wroclaw-Reszta Swiata 15-4 ;D
;D ;D![]()
![]()
![]()
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Zamieszczone przez Bezi
Bezi, ten wynik jest nieadekwatny, bo mnie nie było w ekipie reszty świata ;D ;D
Mnie też ;D ja z browarem w ręku nastukałbym z 10 bramek i to do przerwy;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Co by bylo a nie jest nie liczy sie w rejestr...
Teraz to kazdy ja bym zagral ja bym zagral ho ho hRonaldo ze mnie heheh
A jak reszta swiata zbierala ekipe to kazdy sie bal :what: :what: :hah: :hah: :hihi: :hihi: :hihi: (nie mowie o Krakusach gdyz podjeli rekawice )
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Witam,
Z małym opóźnieniem, ale chciałem podziękowałem za fajnie spędzony czas w miłym gronie. Miło było poznać wiele ciekawych osób oraz Grupę Trzymającą władzą :D
Mam nadzieję że szybko to powtórzymy,
Jeszcze raz wielkie dzięki![]()
Parę fotek:
Jeden pracuje, reszta patrzy :P
A po pracy odpoczywa :P
Co mam zrobić, żeby i moja kobieta tak pomagała:P
Narada przed burzą :P
Króciutki bliźniak :P
Niestety samobój :D
Jeszcze raz DZIĘKI![]()
Ciekawe jaki byłby wynik gdybym grał z Krakusami, niepotrzebnie dałem się wrzucić do Wrocławia ;DZamieszczone przez Bezi
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Wiktor, TY zdrajco ;D ;D ;D :xZamieszczone przez Wiktor
Kurde, a ja do Was dopiero jechałem jak już graliście mecz (a chętnie bym bronił bramkę).
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Hubertus, co to za pielęgnowanie podziałów regionalnych?? Masz 7er, jesteś swój ;DZamieszczone przez Hubertus7er
A tak swoją drogą to "groziłeś" mi kielichem i co?? ;D ;D