Hm, wygląda, że będę pierwszy ;)
A więc... W dniach 19-21 czerwca 2009 w Sulejowie odbył się piknik pod patronatem 7er.pl.
Kuracjusze zostali zakwaterowani w malowniczo położonych apartamentach. Zachwytom nie było końca.
Przybyli ułani pod okienko.
Służby parkingowe uwijały się jak w ukropie.
Ogólnie trochę nas było...
Niektórzy mieli dalej niż dwa rzuty beretem.
Niecodzienna impreza wzbudziła żywe zainteresowanie zwiedzających oraz lokalnej społeczności.
Nie obyło się bez natrętnych fotoreporterów prasy brukowej.
Huczne wydarzenie niestety błyskawicznie przyciągnęło typków spod ciemnej gwiazdy.
Miały miejsce liczne kradzieże radii samochodowych.
W miarę wypitego alkoholu dochodziło do coraz większego upodlenia i wynaturzonych ekscesów...
...co spotkało się ze słuszną dezaprobatą okolicznej ludności.
Na szczęście w samą porę interweniowały elitarne jednostki odpowiednich służb.
Zatrzymano osobników usiłujących wywieść pokaźną tablicę reklamową specjalnie przystosowanym samochodem osobowym...
...oraz obywatela polskiego trudniącego się przerzutem nielegalnych uchodźców z krajów azjatyckich.
Po przywróceniu ładu na festynie, młodzież z zainteresowaniem oglądała wystawę specjalistycznego sprzętu...
...zaś dla najmłodszych atrakcją była przejażdżka autem pod bacznym okiem instruktora.
Koniec końców, IV Piknik 7er.pl należy uznać za imprezę udaną i godną naśladowania. Do zobaczenia za rok!
------------------------------------------------------------
Żarciki żarcikami - ale na poważnie chciałem podziękować Organizatorom za wielki wkład pracy i za to że im się chciało - a wszystkim uczestnikom za przybycie i super atmosferę . Chociaż mogłem być tylko przez jeden dzień i to bez wieczoru - to uważam że Zlot był super i oby tak dalej. A ci których zabrakło (wśród nich niestety trochę aktywnych uczestników Forum) - niech żałują i poprawią się w przyszłym roku! ;)
PS. i niech ktoś wstawi foty R129 Maćka, bo to jakaś porażka że go nie uwieczniłem ;D