Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 19

W±tek: Czy kto¶ widzia³ to autko ??

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw

Czy kto¶ widzia³ to autko ??

Mam na oku pewn± ¶liczn± 740 aczkolwiek musia³bym przejechac oko³o 500 km aby j± zobaczyæ ... nie za bardzo mi siê to op³aca. Czy by³by kto¶ na tyle uprzejmy w okolic pomorskiego i zobaczy³ dla mnie http://otomoto.pl/bmw-740-wersja-lon...-C8878451.html

Pozdrawiam

Vip Vip
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    Sk±d
    62-872 Godziesze
    £adniusia. Ale co¶ mi ten przedni pas nie pasi. Popro¶ go¶cia o wiêksz± i lepszej jako¶ci liczbê zdjêæ. Klapa tylna wydaje mi siê ¿e by³a te¿ ruszana(¶ruby s± pozdrapywane). Oczywi¶cie nie ¶wiadczy to o jakim¶ wypadku.
    Ogó³em ³adny ¶rodek fajnie wyposa¿ona. Fotele ¶wietne.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    520iA
    Sk±d
    Chorzów
    No i klasyka czyli nie widac fotele kierowcy i rozne kolory kierunkow z przodu i z tylu a to zawsze oznacza jakas przygode choc oczywiscie nie dyskwalifikuje auta. Moja jak ja kupilem tez tak miala :D

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw
    Rózne kolory kierunków z przodu i z ty³u ? Hmmm wiesz to kwestia gustu ale chyba wiekszo¶æ osób z autami po lifcie posiada bia³e kierunki co nie oznacza, ¿e mia³y jakie¶ przygody ... Po za tym jedym podobaj± siê tylne ¶wiat³a z pomarañczowym kierunkiem, jeszcze inni wol± cleary bia³o czerwone ... Je¶li chodzi o ty³ to rzeczywi¶cie trzeba by by³o siê dok³adnie dowiedzieæ dlaczego ¶ruby s± po¼dzierane . I jeszcze poprosiæ o wiecej zdjêæ przede wszystkim przodu auta, foteli przednich, kokpitu, kierownicy ... bedzie mo¿na mniej wiecej okre¶liæ prawdziwo¶æ przebiegu.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    Sk±d
    62-872 Godziesze
    Jedna dobra rada NIE NAPALAJ SIÊ!!! A druga to jak bêdziesz jecha³ po to auto we¼ ze sob± osobê która w razie czego da ci w ³eb i powie daj sobie stary spokój z tym wrakiem(oczywi¶cie nie dotyczy to konkretnego auta bo samochodu nie znam).
    Powodzonka.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw
    Czasy napalania mam ju¿ dawno za sob±, do auta tym razem podejdê racjonalnie a nie z uczuciem ... Jak na razie czekam na autko jednego z forumowiczów ;) Jak nie wypali bede siê zastanawia³ nad innymi ... Teraz tylko ogl±dam ;) Pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    520iA
    Sk±d
    Chorzów
    Chyba sie nie zrozumielismy piszesz ze to kwestia gustu zgadzam sie jedni wola pomaranczki a inni biale ale wlasciciel tej to co ? Nie umial sie zdecydowac i z tylu dal pomaranczki a z przodu biale ??

Vip Vip
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Kwiatkowice
    Cytat Zamieszczone przez kri100s
    Chyba sie nie zrozumielismy piszesz ze to kwestia gustu zgadzam sie jedni wola pomaranczki a inni biale ale wlasciciel tej to co ? Nie umial sie zdecydowac i z tylu dal pomaranczki a z przodu biale ??
    Tak mog³o byæ, mo¿e nie jest takim fanatykiem, ¿eby przy zmianie przednich kierunków zmieniaæ ca³e tylne lampy, które s± przecie¿ du¿o dro¿sze.

Co do samego auta, zastanawiaj±ca jest korozja niemal¿e wszystkich ¶rub pod mask± na pasie przednim, ³±cznie z zamkiem. Ale to jest chyba najmniejszy problem, ogólnie auto bardzo ³adne i z konkretnym wyposa¿eniem.

Przed chwil± jeszcze jedna rzecz przyku³a moj± uwagê - antena na tylnej szybie, której nigdy nie widzia³em w aucie po lifcie. W poliftowych egzemplarzach anteny by³y montowane na dachu, nigdy nie spotka³em siê z takim zestawieniem, jak w tym aucie.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38, 750iA
    Sk±d
    Kielce
    Odpowied¼ nie zwi±zana z tematem ale jak przeczyta³em o tych kierunkach to nie mog³em wytrzymaæ. Osobi¶cie mam z przodu bia³e kierunki z ty³u oryginalne pomarañczki ale z tego powodu, ¿e kupno ³adnych tylnych lamp z bia³ymi kierunkami graniczy z cudem. Nie chce ledowych, czy typu clear ale z bia³ym kierunkiem tylko. Wiêc opinia o kierunkach jaka¶ taka przedziwna i z kosmosu. Mo¿e zostawmy pole do popisu komu¶ kto siê zna i dostrzega ciekawsze detale, które mog± ¶wiadczyæ o przesz³o¶ci auta. Pozdro

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    520iA
    Sk±d
    Chorzów
    Cytat Zamieszczone przez admis
    Odpowied¼ nie zwi±zana z tematem ale jak przeczyta³em o tych kierunkach to nie mog³em wytrzymaæ. Osobi¶cie mam z przodu bia³e kierunki z ty³u oryginalne pomarañczki ale z tego powodu, ¿e kupno ³adnych tylnych lamp z bia³ymi kierunkami graniczy z cudem. Nie chce ledowych, czy typu clear ale z bia³ym kierunkiem tylko. Wiêc opinia o kierunkach jaka¶ taka przedziwna i z kosmosu. Mo¿e zostawmy pole do popisu komu¶ kto siê zna i dostrzega ciekawsze detale, które mog± ¶wiadczyæ o przesz³o¶ci auta. Pozdro
    Moim zdaniem nie jest dziwna ja uwazam ze rozne kolory kierunkow to w 90% wina dzwona i tyle. Dzieki za podsumowanie mnie ze sie nie znam. A znalezienie lamp do e38 nie jest mission impossible nie oszukujmy sie.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •