Tiron powiem Ci, że dziwne jest dla mnie to co mówisz... :| masz auto poziomowanie świateł? Ja wiem, że przy włączeniu xenonu jest efekt poziomowania przez zmienną ogniskowość żarnika bodajże... Mijając się z autem, które ma "dostawiany" xenon bez auto poziomowania zostajesz po prostu oślepiony... A takiemu właścicielowi auta skopałbym tyłek... Bo to naprawdę irytuje... A jeśli chodzi o to że mówisz że podróbki są lepsze od oryginałów, to na początek naszej dyskusji pokaż mi homologację dopuszczający ten produkt do ruchu drogowego...nie biorąc pod uwagę że jakieś śmieszne symbole wystawił "Pan Czesiek" z Pacanowa na swojej aukcji... Xenon nie dość że jest funkcjonalny i jest inna jazda w nocy, posiadając to na wyposażeniu auta, ale poza tym fajnie wygląda i podejrzewam że 75% kupujących te xenony robi to ze względu na wygląd. Nie oszukujmy się lampy muszą być przystosowane do xenonu. A co to za frajda wsadzić xenon do Mercedesa 124,190, Hondy Civic 5 Gen, 6 Gen, bo i takie przypadki widuje w Warszawie :D Jak mają nie przystosowane lampy i widzą może troszkę lepiej niż przy zastosowaniu normalnych żarówek ale "świci panie na niebiesko" :D:D:D no takie jest moje zdanie...Pozdro!Zamieszczone przez tiron

Odpowiedz z cytatem