nie da już próbowałem :/ z jednej strony sie otwiera a z drugiej nie a dźwignia jak by było cały czas otwarte szarpałem ciągnąłem "pomagałem" zamkowi i nic :?
nie da już próbowałem :/ z jednej strony sie otwiera a z drugiej nie a dźwignia jak by było cały czas otwarte szarpałem ciągnąłem "pomagałem" zamkowi i nic :?
siemanko bryce mialem dokladniutko to samo jedna strona zamka tyrzymala a druga sie otwierala....mam zrobine tzn maska otworzona ale na 100% bedzie cie kosztowalo to nowy gril przedni w masce....zreszta jak jestes zainteresowany pomoca no na pw napewno pomoge bo temat przerabialem :D :D :D :D :D :D :D :D
ps.nie ma absolutnie innego sposobu jest tylko jeden. :papa: :papa:
NIE SZARP KLAMKI ANIE LINKI NIC NIE POMOZE A TAK JAK JA BEDZIESZ MUSIAL DOKUPIC MECHANIZM W SRODKU I RACZKE----A PO CO?! dawaj na PW
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
oczywiście pw poszło :D
oczywiscie odpowiedz na PW z fotkami poszla :D :D :D :D :D :papa:
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
dodam tylko, ze u mnie po stłuczce nie zawsze otwiera się prawa strona, wystarczy wtedy docisnąć maskę w dół nad prawą lampą i idzie elegancko ;)
Bo masz źle po lakierowaniu wyregulowane haki. W masce są dwa haki, dzięki którym maskę można zamknąć. Musisz odkręcić osłonę haka i go bardziej wkręcić lub wykręcić - to pomoże, prawdopodobnie masz również uszkodzony, bądź źle wyregulowany odbojnik w przednim pasie.
Pozdrawiam
Ewentualnie źle ustawione zamki (przesunięte w którąś stronę).
Nic nie lakierowałem :D Ale pobawię się z tym jutro ;) dzięki!