Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [mechanika] maska silnika

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    nie da już próbowałem :/ z jednej strony sie otwiera a z drugiej nie a dźwignia jak by było cały czas otwarte szarpałem ciągnąłem "pomagałem" zamkowi i nic :?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    siemanko bryce mialem dokladniutko to samo jedna strona zamka tyrzymala a druga sie otwierala....mam zrobine tzn maska otworzona ale na 100% bedzie cie kosztowalo to nowy gril przedni w masce....zreszta jak jestes zainteresowany pomoca no na pw napewno pomoge bo temat przerabialem :D :D :D :D :D :D :D :D

ps.nie ma absolutnie innego sposobu jest tylko jeden. :papa: :papa:
    NIE SZARP KLAMKI ANIE LINKI NIC NIE POMOZE A TAK JAK JA BEDZIESZ MUSIAL DOKUPIC MECHANIZM W SRODKU I RACZKE----A PO CO?! dawaj na PW
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    oczywiście pw poszło :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    oczywiscie odpowiedz na PW z fotkami poszla :D :D :D :D :D :papa:
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    dodam tylko, ze u mnie po stłuczce nie zawsze otwiera się prawa strona, wystarczy wtedy docisnąć maskę w dół nad prawą lampą i idzie elegancko ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i M62
    Bo masz źle po lakierowaniu wyregulowane haki. W masce są dwa haki, dzięki którym maskę można zamknąć. Musisz odkręcić osłonę haka i go bardziej wkręcić lub wykręcić - to pomoże, prawdopodobnie masz również uszkodzony, bądź źle wyregulowany odbojnik w przednim pasie.

Pozdrawiam

Ewentualnie źle ustawione zamki (przesunięte w którąś stronę).

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Nic nie lakierowałem :D Ale pobawię się z tym jutro ;) dzięki!

Uprawnienia umieszczania postów